Les contradiccions del presumpte autor i els signes de violència en el cos de Gisela von Stein, fan que Axel H. hagi estat acusat d'homicidi








foto www.bild.de


En relació a la mort de l’alemanya resident a Canyamel, Gisela von Stein, informàvem, dies passats, de l’acusació que s’havia formulat contra el seu company sentimental, com a autor d’una inhumació il·legal. Posteriorment, però, s’ha sabut que el cadàver, segons l’autòpsia que se li practicà, presenta signes de violència i que l’home ha estat acusat formalment d’homicidi. La causa de la mort hauria estat un traumatisme cranio-encefàlic, però Axel (aquest és el nom del presumpte homicida) ha vingut negat ser l’autor d’aquesta mort i que ell es limità a enterrar el cos de Gisela.

Els fonaments de l’acusació, per part de la policia, radicarien en les contradiccions de les declaracions de l’acusat i en algunes informacions falses que aquest hauria donat a la filla de Gisela sobre el seu parador.

Recordem que el cos d’aquesta veïna de Canyamel, de 66 anys d'edat, va ser trobat enterrat en el jardí de casa seva, embolicat amb una manta, i que el mateix Àlex hauria admès ser l’autor d’aquesta inhumació.

El periòduic alemany "Bild" es refereix a possibles problemes financers i de convivència entre els dos membres de la parella, com a causa del fatall desenllaç