La Nit de Tapes se sobreposa a la pluja i resulta
una de les edicions amb més participació de les que s'ha celebrat




Durant gairebé tot el capvespre del divendres va brusquejar i l'aspecte del cel feia preveure que la nit de tapes, que havia d'obrir els actes del cap de setmana del peix fresc, se'n podia anar en orris. Però les imatges que vos oferim demostren que tot el que es mou al voltant de la Mostra de la Llampuga té un notable poder de convocatòria i, tan aviat com la pluja va remetre, l'esplanada del moll es va començar a omplir de gent i, com podeu veure, cap a les 9 del vespre l'ambient era immillorable.



Al final només foren quatre els establiments que participaren en la vetllada: bar Rocamar, cafeteria Baleares, Noahs i Pasta Pasta. Però com que cada un d'aquests participants oferia distintes especialitats, de menjar no en faltà i va resultar molt variat i excel·lent al paladar. És d'agrair la presència d'aquests bars i restaurants, donant un exemple que estaria bé que alguns altres imitassin.



Com en edicions precedents, es va organitzar un concurs a la millor tapa de les que es podien degustar, actuant com a jurat tres cuiners de prestigi: Curro (Ca na Pilar), Toni Navarro (La Ponderosa) i Felipe Dengra (hotel Bella Playa).



I els guanyadors foren Noahs i Rocamar. Enhorabona a tots dos i als altres establiments participants.





La festa va continuar amb música en viu i, com hem dit, un magnífic ambient. Almanco això es dedueix de les cares de satisfacció del batle, Rafel Fernández: de la regidora de Fires i Mercats, Carme Corraliza, i del Patró Major de la Confraria de Pescadors, Joan Mercant.

Esperem que el diumenge sigui igual. Nosaltres us n'informarem.