Pomponio Flato recull una coincidència d'opinions favorables










Dia 15 de juny, part dels lectors i lectores del club de lectura de la Biblioteca de Capdepera, se varen trobar per a  comentar el llibre d'Eduardo Mendoza anomenat " El asombroso viaje de Pomponio Flato". El llibre escrit en primera persona descriu les vivències d'un Ciutadà romà anomenat Pomponio Flato per terres de Judea. I el pobre home, pateix un estat físic pèsim,  se veu enmig d'una intriga que implica la Sagrada Família i tota una sèrie de personatges bíblics molt coneguts. Però Eduardo Mendoza planteja una visió historica plena d'humor i ironia, amb un tractament irreverent (però en cap moment ofensiu ) de personatges de la Història Sagrada.
Tothom va coincidir en què el llibre l'havia agradat i havia gaudit de la seva lectura, i havia rigut, i l'havia trobat entretingut...vaja que el llibre aconseguí una unanimitat d'elogis. I de retruc l'autor.



Com altres vegades les bibliotecàries van preparar una guia de lectura, uns divertits vídeos referits al llibre i un recull de novel·les i articles d'Eduardo Mendoza.



La reunió va acabar amb un sopar al pati de la biblioteca, un acollidor espai per aquests actes, amb els plats aportats pels lectors i lectores.



La propera trobada serà pel setembre, després de la lectura del llibre de Jaume Cabrer "Les veus del Pamano", llibre que podeu passar a cercar a les biblioteques.