Tres punts més que ens deixen a les portes de la lligueta.

Juvenils
Escolar 5 – Beat Ramón Llull 4
18è classificat
La veterania és un grau i en dos partits en Bernat Martí ha estat capaç de donar un altre aire als juvenils. Sembla un altre equip, amb moltes ganes, molta implicació i fe en un entrenador. Aquests aspectes són per mi molt més importants que no d’altres i diumenge passat es va demostrar. Partit d’aquells que fan afició, amb un Escolar totalment entregat a la lluita per sobreviure i amb la convicció que això té solució. Uns 10 minuts primers d’infart en què els dos equips ja havien creat fins a tres ocasions clares de gol, però fou l’Escolar el que es va avançar al marcador. A la segona, l’Escolar, en 5 minuts, es va posar 3-1 i les coses pintaven bé i molt millor es posava el partit quan va tornar a marcar, deixant un 4-1 que feia pensar que estava tot fet. Però el Beat no es va rendir i aconseguí dos gols més que posaven el 4-3 i la por al cos, per bé que l’Escolar va seguir fent el que havia de fer i amb un 5-4 final els tres punts es van quedar a Capdepera. Enhorabona a tots, amb una menció molt especial per a Jaume Pillu.

Cadets
Escolar 1 – Arenal 4
14è classificat
Els cadets van tornar a mostrar la seva cara més amarga i van perdre una altra vegada davant un equip que es troba més o manco en la mateixa situació que l’Escolar. Primer ens xiulen un penal en contra, més que discutible, i llavors regalam el segon, gol amb l’agreujant que en 80 minuts tan sols van tirar entre els tres pals una vegada i fou el penal que ens van xiular a favor. Tenen una mala ferida els cadets i en aquest cas no és per problemes a la banqueta.