S’ALzinar FS Encinaluz  3 - 2  U.D.Plasol

Dissabte, dia 3 de març, s’Alzinar futsal va viure un partit molt disputat al poliesportiu “Es Figueral” contra el Plasol.  S’Alzinar va guanyar per la mínima en un partit on els gabellins tíngueren moltes ocasions per avançar-se al marcador la primera part, però el Plasol va ser qui marcà primer gol aprofitant una contra, S’Alzinar va seguir creant moltes ocasions clares de gol i, mitjançant una falta ràpida, empatà i s’arribà al descans amb 1-1.

A la segona part l’equip gabellí va sortir amb molta intensitat i aconseguí un molt gol fruit d’una bona jugada col·lectiva 2-1. Però el partit es complicà per l’expulsió del capità de l’equip local i S’Alzinar va jugar 2 minuts amb un home menys sense encaixar cap gol. Quan es recuperà el quint home i fruit de la pressió arribà el 3-1, però es varen acumular moltes faltes en contra i els alcudiencs xutaren dos dobles penals que el porter afortunadament va aturar.

A falta de 15 miuts, el Plasol marcà el 3-2 i fins el final es va lluitar per acabar guanyant i seguir en la lluita per seguir a la part alta de la classificació.  S’Alzinar ocupa la quinta plaça empatat a punts amb el 4t i el 3r classificat.

Divendres dia 9 Alaró FS – S’Alzinar FS Encinaluz, un rival directe i molt complicat.