ESCOLAR 1 -2 Alqueria

Minut de silenci en record de Miquel Lliteras Caldentey i Jaume Garau "Mitos"

Partit de despropòsits on la tècnica i el bon futbol que és capaç de desplegar l'Escolar fou apaivagat per la duresa i estil directe de l'Alqueria. L'Escolar sempre va anar a remolc, incapaç de gestionar l'iniciativa, va encaixar el primer gol al minut 30 de la primera part i en lloc de reaccionar, en una altra badada col·lectiva, al minut 15 de la segona part l'Alqueria marca el 0-2. A partir d'aquí, l'entrenador va començar el ball de canvis per tal d'aportar més munició i pólvora al davant.  El partit es va embrutar una mica i fou impossible travessar la murada defensiva fins al minut 71, de penal, s'aqonseguia el 1-2 que seria definitiu.

Dues consideracions: Venim d'una derrota i dos empats, davant rivals més febles no es poden perdre partits. En un mes ple de canvis, sembla que no s'agafa ritme, manca confiança i seguretat en el joc. S'ha baixat al cinquè lloc de la classificació, Vilafranca i Santa Mònica son per davant i Porreres i Algaida són a 15 i 11 punts de distància respectivament. El mes de març sembla propici: visitam Pòrtol i Lloret i rebem Constància B i Pilares, tots a la zona baixa o de descens, excepte el Constància B. Així que convendria mentalitzar-se que el mes d'Abril s'ha de començar amb 12 punts més o, en cas contrari, s'haurà de començar a preparar la propera temporada.

Des de principi de temporada hem insistit molt en les targetes. No pot ser que l'entrenador no disposi de jugadors per sancions de targetes inútils i totalment evitables. La directiva hauria de reprovar aquestes actituds insolidàries que deixen desmantellat l'equip.

Un minut de silenci

Abans dels partits que van disputar els equips del Escolar el passat cap de setmana es va guardar un minut de silenci per Miquel Lliteras Caldentey mort el 21 de febrer. En Miquel va ser directiu del Escolar i delegat d'equip allà pels anys 80, i el seu fill Miquel, primer va ser jugador i després secretari del club a la directiva de Toni Fajardo. D'altra banda, Jaume Garau "Mitos" va morir el 23 de febrer a Manacor. En Jaume va ser destacat jugador de l'Escolar els anys 1976-1979, deixant un agradable record als que van ser els seus companys d'equip. Descansin en pau.

Prebenjamí 0-Santanyí 7

Dissabte 3,. tengué lloc una diada de futbol base a ES FIGUERAL organitzada pel Consell de Mallorca i l'Ajuntament