El Judo Reshinkan obté una de les millors places del Campionat de Mallorca Escolar. Aconsegueix 6 medalles d'or, 1 d'argent i 1 de bronze

Santi Espiritusanto, bronze en l'Open Internacional Copa d'Espanya de Girona

Equipàs el que dirigeix ​​Pep Mascaró. En aquesta categoria escolar reservada als nins / es entre els 13 i els 17 anys (infantil i cadet) en la qual 8 van ser els esportistes classificats per disputar la fase insular, arrel dels rànquings federatius de tota la temporada.

Prop d'un centenar van ser els competidors convocats en el Poliesportiu de Calvià, representant a tots els clubs de la nostra de Mallorca; l'esdeveniment a disputar, el Campionat de Mallorca, vàlid  per obtenir el passaport per el Campionat escolar de Balears.

El Renshinkan obtingué la millor classificació en aconseguir 6 primers, 1 segon i 1 tercer lloc, on  sens dubte els protagonistes van ser:

Medalla d'or: SAIF EL Arjouni, JAUME CABRER, JOAN TONI GALLARDO, JOSEP SANTANDREU, SOFIA NIETO i VICTOR MORALES.

Medalla de plata: LLUIS LLULL RIERA.

Medalla de bronze: IZAN CONTRERAS GRILL.

SANTI ESPIRITUSANTO, BRONZE EN * OPEN INTERNACIONAL COPA D'ESPANYA DE GIRONA *

Un altre gran protagonista del RSK sens dubte és Santi Espiritusanto, el competeix en la categoria màster i dissabte passat va obtenir un brillant resultat a la Copa de Girona, competició classificatoria per disputar la fase final del campionat d' Espanya.