inici

Cap Vermell

CE Escolar / Jornada 42 / Una derrota més per acabar una temporada de despropòsits

Espanya 3 - ESCOLAR 2Una derrota més que ens capfica al penúltim lloc de la classificació sense cap possibilitat de retrucs que ens puguin fer mantenir la categoria (ja comentàven  a l'article passat que el Bunyola podria desaparéixer amb la qual cosa el tercer classificat per la coa podria mantenir la categoria).

La Segona Regional no és l'infern, ara ens tocarà jugar contra Montuïri, Llucmajor, Olimpic de Felanitx, Porreres, Alqueria, Algaida, San Cayetano, Pòrtol, UE Lloret, Santanyi, Sóller B, Serralta o Vilafranca. No és el lloc que ens pertoca però és el que ens mereixem. Si miram la taula veurem que sols els tres darrers equips han guanyat 11 partits dels 40 partits jugats. 

La gestió de la directiva no ha estat ni és modèlica. Pensam que està molt cremada i no té actius suficients per continuar. Dia 26 hi ha eleccions (ho hem sabut per altres, ni tan sols s'han dignat enviar un comunicat sobre la convocatòria). Sembla que hi ha problemes amb el cens electoral. La candidatura alternativa planteja crear un altre club (vaja animalada). Les postures entre ambdues candidatures són irreconciliables.

Així les coses, l'ESCOLAR camina tot dret cap a un carreró sense sortida. Les persones de seny de l'entitat,  haurien d'imposar aquest seny a una banda i l'altra per invertir la cadena de despropòsits que ha estat aquesta temporada.


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar