inici

Cap Vermell

Cròniques de bàsquet 2107: Darrers de la temporada 2016/17

Els equips del Club Basquet Capdepera s’acomiaden de la temporada 2016/2017, amb uns resultats magnífics i molt bones sensacions de cara al començament de la temporada següent.Els més grans, els Sèniors, arribaven a la final del seu grup i aconseguien el títol de Subcampions.

 L’equip femení del Club, les juniors, acabaven en un meritori tercer lloc  si tenim en compte que més de la meitat de l’equip ha jugat dins una categoria superior a la seva, fins i tot amb jugadores rivals fins a tres anys majors.

 Els cadets, campions de la lliga regular, perdien de manera injusta la Final de Lliga contra un rival que es presentava al terreny de joc amb jugadors no habituals i que juguen dins una lliga superior. Un títol de subcampions amb molt de regust de Campions.

Els minis, súper campions invictes de la seva lliga regular que no han pogut arrodonir la setmana disputant la seva final contra  La Salle per tenir un pavelló totalment inundat i perillós per la practica esportiva de uns nins que estaven molt il·lusionats amb aquest partit que ja havia de ser el darrer. No queda mes que esperar que La Salle torni a fer el camí un altre vegada cap a Capdepera per jugar la final i poder proclamar, com esperem, als nostres minis campions invictes de la seva categoria.

A continuació vos detallem els resultats i rivals dels darrers partits jugats

 
Mini Masculí 

27 de maig
CB Capdepera 47 / S’Indioteria 17

Els nostre minis estan a un pas de quedar campions de la lliga regular tot i que encara han de disputar dos encontres que en el seu moment varen ser ajornats. Però es preveu difícil que puguin perdre cap d’aquests  tres partits, inclús perdent algun d’aquests partits es queden matemàticament campions de la lliga regular. De manera que estem a l’espera de saber com aniran aquests partits i si disputaran el play off de campions.

4 de juny
CB Capdepera  97 /  Impremta Bahia Sant Agustí 67

Matemàticament classificats en primer lloc i a falta d’un partit,  els nostres minis ja son campions de la lliga regular. Quedarà la gran final contra el segon classificat, La Salle, un partit que no es va poder jugar el dilluns dia 6 per trobar-se el poliesportiu totalment inundat degut a les goteres que el nostre pavelló pateix des de fa molt de temps.
En cas de guanyar, que es altament probable, no sols es proclamarien campions sinó que a més serien l’únic equip invicte en tota la temporada.

 Cadet masculí

 21 de maig
CB Capdepera 70 / Cide B 51

El darrer classificat va plantar cara al conjunt gabelli i aconseguiren arribar al descans amb només 2 punts de diferencia. Per sort el gabellins reaccionaren be al tercer i quart temps, no com a altres partits que després del descans es venen a baix, i acabaven el partit amb victòria i clares opcions de ser campions de lliga.

27 de maig
CB Son Servera 54 /   CB Capdepera 70

Bon partit dels cadets que amb aquesta victòria ja es classificaven matemàticament com 
campions de lliga regular. Partit molt emocionant fins al tercer quart i ja al darrer temps el conjunt gabelli va deixar definit el marcador i la victòria, ara ja als cadets només els queda jugar la gran final contra el segon classificat, el Manacor.

Final contra el Basquet Manacor
CB Capdepera 65 / Basquet Manacor 69 

Tot i quedar en primer lloc a aquesta lliga els nostres cadets perdien la final per quatre punts, S´ha de dir que el Basquet Manacor es va presentar amb tres jugadors del seu equip de lliga especial. Es a dir, no son els habituals de l’equip que ha jugat aquesta competició durant la temporada. Tot i ser permès es una falta d’ètica esportiva considerable. Els gabellins plantaren cara a l’artilleria pesada dels manacorins i fins al tercer quart varen tenir moltes opcions de victòria que finalment no va poder ser.

Júnior femení

27 de maig.
CB Capdepera 102 / CB Molinar 28

Darrer partit de lliga de les juniors davant un Molinar que es va mostrar molt dèbil, per contra les gabellines estaven molt motivades i això va fer que la diferencia de punts fos tan elevada.
D’aquesta manera les junior acaben la competició en un meritori tercer lloc i amb unes expectatives de cara a la propera temporada molt bones.

Sènior masculí

Sa Cabaneta 60 / CB Capdepera 77 

La  sorpresa de la jornada podríem  anomenar a aquest partit, ja que ningú esperava que els sèniors es classificació per la final, i molt manco amb aquest rival, rival que ja vàrem tenir a les semifinals i contra els que vàrem perdre. Sa Cabaneta sempre ens han guanyat als anteriors encontres disputats amb ells, a mes els Sèniors arribaven a Sa Cabaneta en baixa forma després de  dues setmanes sense fer més que un parell d’entrenaments ja que els jugadors estan tots treballant per aquestes dates.
Els jugadors de Sa Cabaneta, en canvi, anaven molt motivats i amb moltes ganes d’arribar a la final, però l’ansietat i els nervis els va anar en contra i els jugadors gabellins varen saber imposar el seu joc, guanyar i classificar-se per la final del proper diumenge.

Final davant el Club Basquet Pla
Bàsquet Pla 65 / CB Capdepera 56

 No va poder ser i els nostres sèniors perdien la final davant un Basquet Pla molt intens i amb un arbitratge permissiu amb els rivals i que en canvi castigava molt durament les accions dels nostres jugadors, això complicava molt la tasca dels gabellins que veien com es tolerava massa el contacte físic del contrari cap a ells.


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar