inici

Cap Vermell

Darrera jornada formativa de l'Esport

Tòfol Castanyer va fer una xerrada centrant-se molt en l’alimentació a les seves curses.La tercera i última jornada formativa del Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera va anar a càrrec de Tòfol Castanyer. Va fer una xerrada centrant-se molt en l’alimentació a les seves curses, sobretot a les Ultras, que va anar acompanyada d’una degustació de barretes energètiques i altres menjars que ell sol tenir als punts d’avituallament.

La segona part de la jornada va ser una taula rodona amb Mario Avellaneda, Clàudia Troppa i Mateu Canyelles, els tres atletes d’elit en atletisme. Varen parlar dels seus inicis en aquest esport i dels valors que inculca, com l’esforç, la feina en equip, la constància... Comentaren que la situació de l’atletisme a Capdepera és positiva ja que hi ha unes instal·lacions i molta gent interessada. A més, varen aconsellar als assistents l’assessorament en l’esport per un professional i la revisió mèdica, sobretot quan es plantegen carreres de llarga distància. Varen recordar que la cursa és el final d’un període d’entrenament i que cal dur una bona alimentació sempre, no només en el moment de la carrera.Per concloure la jornada, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, va agrair als esportistes «la seva senzillesa i la visita al municipi per parlar dels seu rendiment esportiu». Va comentar que la pista d’atletisme de Capdepera està en males condicions però que estudiaran la possibilitat de millorar-la. Per acabar, va recordar que amb aquesta jornada es tanca el mes de l’esport gabellí i va agrair a clubs i col·lectius las seva col·laboració.

La jornada d’ahir va estar organitzada per l’Ajuntament de Capdepera amb la col·laboració de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i el Consell de Mallorca.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar