inici

Cap Vermell

Capdepera premia els millors esportistes gabellins de l’any 2016El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera va premiar ahir horabaixa la trajectòria dels millors esportistes gabellins durant el 2016. En total: 30 esportistes individuals, quatre equips i cinc mencions especials.
 

A la IV Gala de l’Esport gabellí no va faltar ningú i el Centre Cap Vermell es va omplir de gent per veure l’homenatge en directe. Els diferents clubs esportius del municipi havien seleccionat els tres millors esportistes i els millors equips masculí i femení que destacaren durant la temporada passada; pel que fa als equips, els guardonats foren: el Benjami B de futbol, el Mini masculí i l’Infantil femení de bàsquet, i l’equip d’Escacs.
 

A la gala s’hi varen poder veure esports de tot tipus: judo, trot, vol, futbol platja i volei platja, natació sincronitzada, escacs, marxa nòrdica, rugbi, bicicleta de descens, atletisme, ball, volei, trail, triatló i globus.
 

També s’entregaren cinc mencions especials, quatre per part de diversos clubs i una per part de l’Ajuntament. Especialment emotiu va ser el reconeixement pòstum a Vicenç Nadal, per la seva vida lligada a l'esport gabellí, especialment  a l'Escolar.

La gala va ser dirigida pels dos tècnis d’Esports, Tomeu Pasqual i Jaume Faba, que feren passar una estona divertida a tots els assistents. A l’acte hi va assistir el batle de l’Ajuntament, Rafel Fernández, i el regidor d’Esports, Pere Terrassa. Fernández va expressar las seva satisfacció perquè el municipi participi de les activitats del Servei municipal d’Esports i s’impliqui en el projecte Capdepera Activa.
 

Abans de començar la gala es va aprofitar per presentar al públic la nova vestimenta de l’agrupació de Protecció Civil de Capdepera, la qual compta ja amb una trentena de voluntaris. El batle va agrair la tasca que realitza l’agrupació vers el poble de Capdepera i els seus veïnats. 
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 


Horaris C E Escolar