CE Escolar - Juvenil

Preferent

La Union, 4 – Escolar, 2

Gols : Bernat Ferrer i Alex Murillo

Primera sortida de l'Escolar en aquest 2015 i primera derrota de l'Escolar. Un altre partit entre dos equips que comparteixen objectiu i situació classificatòria, però que en aquest cas no acabaria amb victòria dels gabellins, sinó que els tres punts es quedarien a Palma.

El partit va començar ja amb el marcador en contra per a l'Escolar, ja que els palmesans, als 3 minuts, es van avançar en el marcador. Però l'alegria de l'equip groguet duraria poc, ja que Bernat Ferrer, en un rebuig, va fer el gol de l'empat. La resposta de La Union no es va fer esperar i 10 minuts després de l'empat, Facundo Torres va fer el segon del seu compte golejador. En un partit de necessitats com aquest, els jugadors pitgen fort per tal de no perdre i no caure. I enmig d'aquesta lluita, abans d'arribar al descans, l'Escolar tornava a igualar el marcador amb un golàs d'Alex Murillo des de fora de l'àrea. Amb aquesta igualada es va arribar al descans.

La segona part va començar igual que la primera i als 5 minuts l'Escolar va cometre un penal que es va traduir en el tercer gol per als de Palma. Aquest gol va suposar un cop dur per als gabellins, del qual no van tenir temps d'aixecar-se, ja que en menys de 10 minuts va arribar el quart gol dels palmesans. I amb el 4-2 es va arribar al final del partit.

Aquesta derrota no hauria de suposar entrar en una altra mala ratxa, sinó que s'ha de tornar a guanyar en el pròxim partit a casa, contra La Victòria.

Juvenil

Escolar, 2 – Murer, 2

Gols : Juan Antonio Coza i Miquel Barba

El Murer prest es va avançar en el marcador, però, abans del primer quart d'hora de partit, l'Escolar va fer l'empat gràcies a un gol d'en Juan Antonio Coza. Amb aquest resultat es va arribar al descans. La segona part va anar millor que la primera, ja que l'Escolar va gaudir de més arribades a l'àrea rival, em una de les quals Jorge Pérez va arribar fins al darrer jugador, que va picar en el seu retall i li va fer penal. Miquel Barba es va encarregar de materialitzar-lo en el segon gol. Després d'aquest gol el Murer va començar a arribar més a l'àrea local, mentre l'Escolar aprofitava les seves pèrdues de pilota per a muntar contraatacs i aconseguir un tercer gol que donàs tranquil·litat. Però, en una de les arribades visitants, va arribar el gol de l'empat i definitiu, d'empat a dos. Destaquem que l'Escolar va jugar bona part de la segona meitat amb un més, fins que al darrer minut el cadet José Cazorla va ser expulsat.

Cadet A

Escolar, 2 - Son Cladera B, 0

Gols : Luis Maya i Pep Esteva

Resultat curt per les ocasions creades pels cadets, ja que els palmesans van treure pilotes de davall la línia i es van enviar unes quantes rematades a la fusta, a part de les aturades del porter contrari. Domini total dels gabellins, que amb dos gols van fer possible que els 3 punts quedassin a Capdepera.

Cadet B

Murer, 2 - Escolar B, 5

Gol : Miki Ruedas 2, Toni Garriga 2 i Joan Sard

Després de la greu ensopegada que va patir dins Sineu, l'equip d'Alfonso Solís va remuntar en el marcador, després del gol inicial dels murers als primers 10 minuts. El primer gol va arribar abans del descans. La remuntada final es va completar a la segona part, en què es van fer 4 gols més. El darrer gol murer va pujar al marcador quan quedaven 10 minuts.

Infantil A

Escolar, 1 - Penya Arrabal B, 0

Gol : Alex Ferrer

Domini clar dels gabellins contra un equip que es troba en unes posicions properes a les dels verds, tots dos lluitant per salvar-se. Aquest domini es va traduir en ocasions i constants arribades a l'àrea rival, però el porter visitant, amb una gran actuació, es va encarregar que no acabassin en gols. El gol de la victòria va arribar gràcies a un rebuig dins l'àrea que n'Alex Ferrer es va encarregar d'introduir dins la porteria rival.

Infantil B

Escolar, 6 – Alqueria, 6

Gols : Marco Nannini 3, Tomeu Ferrer 2 i Xisco Ruiz

Partit contra un dels coers de la classificació, en què es va fer evident que els de Miquel Bordoy duien la festa de Sant Antoni a les cames i van patir contra un equip que encara no havia fet cap punt. L'Escolar va haver de remuntar un marcador en contra de 2 a 5, en un darrer quart fulgurant i amb un seguit de gols que van provocar que el resultat es capgiràs per als de casa, amb un 6-5 que, això no obstant, no va ser definitiu ja que en una jugada amb mala fortuna, a un córner, l'Alqueria va fer el 6-6 final.

Aleví A

Escolar, 1 - La Salle, 9

Gol : Marc Adrover

La mateixa situació que el partit de la setmana passada, entre dos equips que lluiten per salvar-se i fugir de les posicions del descens. L'encontre va començar bé per als d'en Manolo Cuadrado, gràcies a un gol d'en Marc Adrover als primers 5 minuts de partit, però abans d'arribar al primer quart l'equip palmesà es va encarregar d'igualar el marcador. Aquest resultat es va mantenir fins que van arribar els darrers minuts de la primera part, quan La Salle va fer dos gols en 3 minuts i es va posar amb 1-3 antes d'arribar al descans. L'ensopegada final i definitiva va arribar a la segona part, ja que els verds van rebre 6 gols més.

Aleví B

Patronat, 3 - Escolar B, 1

Gol : José Maria Pascual

El segon equip d'alevins ja no rep tants de gol, fet que demostra una millora i una passa cap endavant d'aquests nins. A poc a poc aquests menuts van millorant.

Benjamí A

Escolar, 5 - Serverense B, 1

Gols : Jaume Miquel 2, Enric Mena 2 i Miquel Manrique

Golejada dels benjamins, que ja acumulen 8 partits sense perdre, sumant 22 punts de 24 possibles. Gran ratxa del primer equip benjamí, que es troba a prop dels 3 primers classificats, concretament a 4 punts. Bona temporada d'aquesta plantilla.

Benjamí B

Serverense, 15 - Escolar B, 0

Ànims a aquesta plantilla, de la qual esperam que s'aixequi d'aquestes dues darreres ensopegades i puguem gauidr ben aviat d'una nova victòria d'aquests nins. Ànims!

Prebenjamí

Escolar, 14 - Felanitx B, 1

Gols : Alejandro Venera 3, Raul Postigo 3, Jaume Lopez 2, Iker de Frutos 2, Hugo Massanet 2, Didac Infantes i Noah Salomon.

Una nova golejada de l'equip d'en José Luís Triguero, que des de la tercera jornada compta tots el seus partits com a victòries.