Mini masculí perd per 23-61 davant Sa Indioteria i l'Infantil femení guanyen davant el Joan Capó per 60-73

Les jugadores Jenifer Ballester i Becky Requena pre-seleccionades per la FBIB

El passat dissabte, dia de Sant Antoni, el mini masculí va jugar a casa contra s'Indioteria i el visitant va ser superior. Als nostres els va faltar més anotació per poder competir el partit. Tot i això, gràcies a guardar els papers en defensa, varen poder evitar que els tancassin el marcador. El resultat va ser 23-61.

Tampoc va descansar l' Infantil femení, que va guanyar en el camp del Joan Capó 60-73. Gran partit del conjunt gabellí que, tot i tenir uns moments de baixada en la intensitat, es va saber compondre i adreçar la remuntada de 10 punts que va aconseguir el conjunt local al segon període. Així,  no es va passar pena en el darrer quart.

Avui matí, la FBIB ha fet pública la llista de pre-seleccionats minis i infantils. El nostre club està d'enhorabona, ja que tindrem na Jenifer Ballester en la preselecció mini femenina, i a na Becky Requena a la preselecció infantil femenina, aquesta darrera jugadora per segon any consecutiu.

Donar l'enhorabona a les jugadores i familiars, així com al treball que fa el nostre equip d'entrenadors. Estam orgullosos d'haver fomentat fins a un punt tan llunyà, el bon bàsquet i el bàsquet femení a Capdepera.