Crònica i resultats de bàsquet de l'Atlètic Escolar corresponents a  la jornada de dies 26 al 30 de novembre

El proper cap de setmana no hi ha partits

La jornada va començar Dimarts a les 20:30h,  amb el partit aplaçat del
júnior femení contra el Zona 5, amb resultat 61-54. El partit va estar molt disputat, i les nostres varen fer una molt bona tasca defensiva, a partir de defenses variants, què les varen donar molt bon resultat. Les pèrdues de pilota els van dificultar que dominassin el partit. Tot i així, a falta de tres minuts, les nostres estaven a tres punts per damunt. Però la manca de confiança en les jugades decisives, va facilitar que el rival es fes amb el partit.

Divendres a les 21’30 h a Sóller, jugava el sènior masculí. Molt bon partit, on l’Escolar va anar per damunt la primera meitat. Però als darrers cinc minuts del tercer, el Sóller va fer un parcial de 16-3. Tot i que l’equip no va deixar de lluitar,els rivals van aguantar, i aconseguiren endur-se’n el matx 57-51.

Dissabte, el mini femení es va desplaçar a Muro. Va tancar el marcador 0-30. Un altre vegada ens trobaren un equip molt més dèbil. Així que, un cop tancat el marcador, s’aprofita per donar rodatge a les més joves del equip.

El mini masculí va jugar a Capdepera, aconseguint una còmoda victòria contra el Son Servera 38-7. El conjunt gabellí va tancar el marcador en el segon període, a partir de una molt bona sortida al contraatac. Després d’això, també es donaren minuts als més petits, cosa que va anivellar la competició i els dos equips disfrutaren de jugar.

Per posar punt a  la jornada, diumenge a les 12:00h  el cadet masculí va jugar contra el Santanyi. Partit molt passiu per part dels nostres, on varen dominar còmodament des del començament. El marcador no va perillar en cap moment, i es van veure bones jugades tècniques. Cal dir, que el rival va lluitar en tot moment, el marcador va quedar 68-42.