Tots els seus equips a escena, en el poliesportiu



Durant la presentació se va fer un homenatge a Chan Roy

El passat dissabte dia 30 de novembre, es va fer al Poliesportiu la presentació dels diferents equips del Club Atlètic Escolar de Bàsquet. d’aquesta temporada 2013-14. Aquesta presentació arriba en una data molt avançada, ja que va ser ajornada degut a la mort sobtada de Chan, que al llarg de l’acte va cobrar protagonisme.

L’acte va començar amb una demostració dels més joves, que feren diferents jocs d’habilitat entorn del bàsquet. Després tocà el torn dels més grans en el concurs de triples, que va guanyar en Jose Sánchez de l’equip cadet masculí.

 

Acabades totes les demostracions i el concurs de triples, va començar la presentació de les diferents plantilles de la present temporada i cada un dels jugadors al més pur estil NBA, acompanyats per la Batucada de Capdepera.

 

El moment més especial i emotiu, es va viure quan es va presentar l’equip junior masculí amb l’absència de Chan. Va ser el moment en que el seu pare descobrí el cartell i la camiseta d’equip que lluirà per sempre al poliesportiu pel seu record.

 Acabat tot el protocol de presentacions d’equips, es feren les corresponents fotografies oficials dels equips de la present temporada 2013-14 i la foto de família de tots els jugadors, monitors, entrenadors, delegats d’equip i directius del Club At. Escolar.


Mentres tant s’anava preparant el que havia de ser (i no va defraudar), l’espectacle de la tarda, el partit entre l’equip sènior de l’At. Escolar i el combinat de Veterans del club. Com ja apuntàvem, no va passar desapercebut aquest “matx”, que a més de l’emoció, les rialles,  algun “xou” i alguna falta “d’alè”, ens va recordar la qualitat que tenien molts dels antics jugadors de les plantilles de l’Escolar; i a banda del joc, la sorpresa del resultat, ja que guanyaren l’equip dels veterans.

  

 Al descans del partit es rifa una panera de Nadal, que va guanyar Paco Godoy, pare de la jugadora i delegada, Laura Godoy.



Mentre tot aquest trui estava passant els “mestres cuiners” preparaven els sopar per tota la família del bàsquet, per acabar la festa amb panxa plena.

En resum, podem dir que va ser una jornada completa i emotiva, més endavant es publicaran les fotografies dels equips i de les diferents categories i un complet reportatge fotogràfic del què va ser aquesta Presentació 2013-14 del Club At. escolar