Aconsegueix 3 medalles d’or, 2 d’argent i 2 de bronze

El Reshinkan va tenir un bon començament en la temporada 2013-2014 del judo escolar. Els seus set  representants van aconseguir excel·lents resultats: 5 d’ells van disputar la final , guanyat tres i dos se van haver de conformar amb la medalla de bronze.

Això passava el pasta dissabte al les instal·lacions del Poliesportiu de Son Servera , seu del 1r de control escolar vàlid per a la classificació del Campionat de Mallorca .

Al voltant d’uns 80 esportistes se van concentrar representant a la , gairebé, totalitat dels clubs de Mallorca, de les edats entre el 12 i els 17 anys .

El Renshinkan va obtenir una de les millors classificacions : MIQUEL CABRER , JOAN TONI ARQUELLADA i VICTOR MANUEL MORALES van obtenir medalles d’or , mentre que SERGI FULLANA i LOURDES FIOL aconseguiren la medalla d'argent i .JOAN RIERA FABRÉ i TOMAS PEDRO FIOL es van haver conformar amb la medalla d' bronze .