"Viure a Cala Rajada, per exemple, pot esdevenir un suplici, en comptes d'un premi·.EDITORIAL CONJUNTA DE TOTS ELS MITJANS DE LA COMARCA DE LLEVANT: Bellpuig, Cala Millor 7, Card.cat, Cap Vermell, Cent x Cent, De franc digital, Ràdio Artà, Revista 07500 i Televisió Serverina."...l'any 1998, quan els mitjans de comunicació de la comarca posàrem damunt la taula que el Tren de Llevant havia de tornar i un grup de joves impulsà la primera marxa per a reivindicar-lo. Els arguments eren tres: és segur, econòmic i ecològic.... aquesta reivindicació continua encara més vigent que fa vint-i-cinc anys".
El més probable  és un govern en minoria PP-El Pi, però ningú s'atreveix a assegurar que serà així tota la legislatura
  


 " El conflicte forma part de la política i de la democràcia; es pot dir que treballar per  resoldre conflictes és la primera regla d'un demòcrata." 


   Capdepera, 7.445 residències per a 12.158 residents.


L’article 47 de la Constitució del 78 diu: «Tots els espanyols tenen dret a un habitatge digne i adequat. Els poders públics promouran les condicions necessàries i establiran les normes pertinents per tal de fer efectiu aquest dret, i regularan la utilització del sòl d’acord amb l’interès general per tal d’impedir l’especulació.
La comunitat participarà en les plusvàlues que generi l’acció urbanística dels ens públics.»


Sense festes
.

Davant les minses i injustes ajudes del Ministeri pel temporal Glòria o una cosa o l'altra. Repassam l'hemeroteca.
.
foto arxiuLA RIDÍCULA IDEA DE NO DEIXAR NINGÚ ENRERE


I ha quedat demostrat,
això és més que un sentiment,
ni el virus ha aturat,
la voluntat de la gent.

 Aquest desembre commemoram l'aparició a l'escena local del que acabarà essent l'Associació Cultural més important del poble i una de les més longeves. Quaranta anys separen el número zero, d'una revista sense més pretensió que arribar a publicar-ne dotze, al Cap Vermell d'avui que vehicula bona part de les manifestacions culturals del municipi.

" No fa falta insistir que la indústria turística ha estat, a nivell mundial, de les més afectades i que el nostre municipi en pateix els efectes, ..."
Els infants, la nostra prioritatEls detalls sí que importen


   Mercat Medieval 2020El que voldríem -i possiblement necessitem per recuperar l’equilibri emocional-  és que passada la quarantena tot fos com abans: recuperar la feina, l’empresa, els costums, les rutines, i que aquesta la veiéssim com un parèntesi en les nostres vides. I a la vegada sabem que per a evitar en el futur mals majors que el de la pandèmia del corona virus hem de modificar moltes de les nostres conductes i s'han de transformar en profunditat les estructures socials. Com conjuminar aquestes dues necessitats és el gran repte que hem d'afrontar des de ja.


 "Tots tenim al cap la recurrent expressió informació és poder. En els moments que vivim, potser caldria recuperar alguns elements del concepte informació necessaris per posar en valor les múltiples notícies que rebem."Editorial conjunta de l’Associació de Mitjans d'Informació i Comuniciació -AMIC Illes Balears

 

" De moment l’única opció que tenim, la població, és creure i fer bonda a casa. Sortir el mínim, l’imprescindible i si ho fem que sigui complint les mesures de prevenció."