Segons el portal European Best Destinations en el seu apartat Best Beaches 2017

Aquesta foto és la que llueix a la seva web

I aquest és el text que la descriu:

This beautiful beach is very well maintained. It is wild but you can enjoy cold drinks and ice-creams on the spot. Taste the homemade cocktails and relax while enjoying a beautiful scenery. Book your hotel, B&B, guesthouse or villa at the best price guaranteed in Mallorca as well as your best activities such as a stand-up Paddle tour of the island.
Aquesta hermosa playa està molt ben mantinguda. És salvatge, però es pot gaudir de begudes fredes i gelats a l'acte. Degustar els còctels casolans i relaxar-se mentre gaudeix d'un bell paisatge. Reservi el seu hotel, pensió, hostal o casa al millor preu garantit a Mallorca, així com les seves millors activitats com ara una visita pàdel stand-up de l'illa.

Per a la resolució d'aquests premis s'ha dut a terme una votació mundial en la qual participants de més de 130 països van escollir els millors paisatges d'entre 280 zones de bany del continent europeu.
El guardó ha estat atorgat per European Consumer Choice, una organització independent i sense ànim de lucre, que, mitjançant el portal European Best Destinations, enfocat específicament en el sector del turisme, premia els millors destinacions turístiques d'Europa en diverses categories.

Un temps ens haguéssim alegrat, i molt, d'aquesta selecció, ara per ara tenim les nostres reserves ja que molt probablement suposi un allau de gent que voldrà venir i, per tant, major massificació. I és clar, mostren una platja tan gran i sense ningú i, la gent es pensa que és el paradís perdut encara per trobar. Somniar és de franc, encara. Però aquesta publicitat engana.