Dimecres 10, va tenir lloc al Teatre de Manacor la presentació del vídeo Manacor SOM-RIU.

Catalina Riera, Batlessa de Manacor; Benito Prósper, Director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia i Pedro Suñer, president d’Aproscom Fundació donaren l’inici a la projecció del vídeo, enregistrat per Pedro Miralles.

Aquest vídeo és el resultat dels moments viscuts durant la realització del mural participatiu al municipi de Manacor, amb l’artista urbà Sath com a col·laborador i  en el que varen participar 17 centres educatius del municipi.  Durant el passat mes de maig més de mil alumnes escriviren el seu nom al mural i participaren dels tallers inclusius que des de Projecte SOM-RIU d’Aproscom Fundació es varen dur a terme.

El vídeo romandrà penjat a la pàgina web d’Aproscom Fundació, xarxes socials de l’entitat i a l’Ajuntament de Manacor.

 

SOM-RIU neix al 2015 a partir de les inquietuds d’un grup d’alumnes  d’Aproscom Fundació i amb l’objectiu d’evolucionar i millorar en l’ús de l’art com a eina d’expressió. El projecte ha anat molt més enllà de les seves expectatives, ha aconseguit la implicació de la ciutadania i s’ha convertit en un vertader projecte d’inclusió, reivindicació i sensibilització social.