Els nous cintes negres són Francisco Javier Sánchez Ginard i Juan Brunet Alcázar  


Escolar 0 - Porto Cristo 0

 Se celebrarà el proper dia 7 d'octubre a Gijón.

Baleares 3- Escolar 0

Port i Pollença 0 -Escolar 1
S'estableix el premi a la regularitat que portarà el nom "'In memoriam de Joan Sancho Jusan". Aquesta persona fou, temps enrere, un modest i valent jugador de l'Escolar. Una persona que, malgrat viure lluny de Capdepera, sempre ha estat lligat amb cor i ànima al poble que el va veure néixer. El premi a l'esportivitat amb el nom "In memoriam de Marce López", un dels fundadors de l'Escolar i primer secretari de l'entitat. 

Abans de començar la lliga.

L'article de Biel Torres ho anuncia i apunta els motius:

CE Escolar (2023-24) L'avantmatx

A partir d'ara, es farà càrrec de l'equip de manera eventual l, el coordinador del Club, Jaume Moll.
"La nova temporada sembla que comença ben igual que va acabar la segona i ben igual, supòs, que començarà la quarta: encefalograma pla i esgarrada abans de començar".

"Abans de res soc de Capdepera i el meu equip és l'Escolar, això motivat pel projecte que em van - plantejar ... no vaig dubtar en cap moment a tornar al meu club"

"...m'agradaria veure una major afluència de públic als nostres partits com a locals, ja que crec que al poble s'ha perdut una mica aquest sentiment de voler anar a veure i animar al teu equip cada cap de setmana"


Adrián Guirado va ser el primer en creuar la meta amb un temps de 19:43. Na Verònica Castro va ser la primera dona amb una marca de 24:15


Amb l'embarcació Team RCNP Balearia, en la categoria Sotheby’s Women’s Cup.
.