Índex de l`article

Ens agrada sorprendre la gent en el seu propi espai. Un dia qualsevol, un carrer qualsevol, un passeig repetit tantes vegades.... i de sobte alguna cosa ha canviat. Ha estat un moment, un breu instant. Però m'he sentit transportat a un altre lloc. Puc continuar, però ara ho faig amb un somriure als llavis.Un festival més modest, del qual hem de valorar la seva continuïtat, tot i la retallada pressupostària, amb espectacles més senzills, més d'aquí, de format reduït però amb la mateixa il·lusió de sempre. Un festival que ens proposa màgia, circ, dansa i cercaviles per a deixa-nos bocabadats o amb la rialla a la boca. Ni més ni pus. I no és poc.

PROGRAMA:


Dia 6, dimarts, a les 20h al Moll de Cala Rajada 
Dia 14, dimecres, a les 10,30h a la Plaça Orient de Capdepera

Mr Carrot presenta:
Znort

Personatge arribat no se sap molt bé d’on ni de quina època ens delectarà amb una sèrie de trucs de màgia, jocs d’alquímia i de foc, tot traslladant-se per places i carrers amb el seu estrambòtic artefacte mòbil.

 

 


    
Dia 11, diumenge, a les 20h al moll de Cala Rajada
Cia Teatrix presenta:
Sabatot, ni més ni manco

 
Sabatot vol fer el millor espectacle del món per al seu públic.
Farà equilibris, màgia, es llançarà a una piscina fent un salt mortal, cantarà i ballarà. Però té alguns problemes...

 


 Dia 20, dimarts, a les 20h al Racó de ses Graneres de Cala Rajada
Joanet de sa Calatrava presenta:
Mà de màgic

Combinació de màgia i surrealisme en les situacions més estranyes. Combina jocs de mans amb la participació del públic, a qui ensenya que la màgia és un mitjà de comunicació i expressió fascinant. 


 Dia 27, dimarts, a les 20h al Passeig Marítim de Cala Rajada  

Neo Rural presenta:
Maské-Cercavila


Uns personatges excèntrics i desfasats del nostre temps arriben a Cala Rajada. Ens faran cantar, ballar, i jugar amb ells i amb el seu vehicle que han preparat per a l’ocasió. 


Dia 28 dimecres  al Racó de ses Graneres de Cala Rajada 

Oikos-room Teatre-circ 
Un espectacle que intenta establir la comunicació amb el públic emprant diverses tècniques de circ com els equilibris, el clown i la música en directe. Dos personatges cerquen un lloc on habitar, i només el poden construir quan es troben davant d'un públic.


Dia 29, dijous, a la plaça de l’Orient de Capdepera a les 19h.

l’Escola d’Estiu de Teatre presenta l’espectacle:

Improb…A continuació
Oikos-room Teatre-circ
 Divendres i dissabte
30 de juliol a la plaça del centre Cap Vermell a les 20h 
31 de juliol a la plaça del centre Cap Vermell  a les 20h 

  

Hierba roja presenta:
Encuentros 2:
Marga Llobera, Bàrbara Riera,  Jean-Marc Serrano, Roger Viñas. 


La història de personatges que cerquen en llocs públics el contrast entre la multitud i un mateix. La sensació de soletat encara és més forta.
Se senten universalment separats de tot el que passa per davant dels seus ulls i res els pertorba.

Encuentros-2 és un projecte que és replantetja cada vegada que és proposa una nova edició. Principalment és un projecte on Hierba Roja te el plaer de poder convidar a col•laborar a diferents artistes dediferents disciplines artístiques.

 


Dia 3, dimarts, a les 20h a la a la plaça del Centre Cap Vermell de Cala Rajada

Assaji Dansa presenta
Femme et oiseaux (Dona i ocell)Quan  Joan Miró viu la tragèdia de l’esclat bèl•lic, inicia un procés d’introspecció interior; aleshores, fascinat pel firmament, es refugia en la pintura-poema, una pintura més pura, més primigènia, un univers propi de símbols i signes, en el moment en què la poesia és l’únic que li queda al món.