Amb motiu de Sant Jordi, el dia del llibre, els escriptors presenten les seves novetats i dediquen els seus llibres. Si alguna escriptora mallorquina no necessita presentació aquesta és Carme Riera.



Maria del Mar Cortada assistí divendres passat (dia 17) a la presentació del darrer llibre de Carme Riera, Amb ulls americans, i ens ha fet aribar aquesta dedicatòria de la qual, no cal dir-ho, ens sentim profundament orgullosos.

Moltes gràcies, Carme, i moltes gràcies, Maria del Mar.



A la foto, Gonçal, Carme Riera, Maria Llinàs i Maria del Mar Cortada.


Amb ulls amaericans és una novel·la satírica i crítica sobre la Barcelona i la Catalunya actuals, en què Carme Riera construeix un relat fresc, actual i divertit sobre la societat catalana. Fa pocs anys, George Mac Gregor va topar per atzar amb un seguici de l’alcalde de Barcelona, que s’havia desplaçat a Nova York per promoure les virtuts i meravelles de la capital catalana. Gràcies a les habilitats del periodista, la delegació catalana va aconseguir salvar una situació delicada, cosa que li va valer la promesa d’una beca per fer una estada a Catalunya. La seva mirada perplexa marcarà un relat que va de la ironia crítica a un final més obscur i sòrdid, de trama policíaca i rerefons de corrupció.

Si voleu llegir el primer capítol clicau damunt la portada del llibre. Cinquanta pàgines que us deixaran un bon regust per acabar de llegir-la: