Joan Cursach inaugura exposició

a can Creu d'Inca

Image



Joan Cursach és un vell amic de "Cap Vermell". Voleu que us en refresquem la memòria. Octubre de 1998, i "Cap Vermell" aqrribava als 200 números, tota una fita, que celebràrem amb una festa i un exemplar extraordinari. I sí, la portada va ser una obra, exclusiva per a la nostra publicació, de Joan Cursach.

D'aleshores ençà han passa moltes i moltes coses, i els camins d'en Joan i de "Cap Vermell" han divergit, per més que mai no hem perdut el contacte. El pintor va partir cap a Conca, on, amb obstinació i perseverança, ha anat forjant una carrera artística. Des de la distància l'hem vist evolucionar i l'hem vist madurar, sense que això suposàs, en cap moment, un salt en el buit. La seva, fins on la coneixem, diríem que ha estat una trajectòria molt ben definida precisament perquè mai ha perdut de vista el punt de partida. I així, en tot instant, hem sabut reconèixer en l'obra d'aquest artista la mà del seu autor.

Ara, com havíem anunciat des d'aquesta pàgina, en Joan Cursach ha tornat a Capdepera acompanyat d'un bon grapat d'obres que podeu veure a la sala municipal d'exposicions. I no per amistat, sinó per reconeixement d'un treball que val molt i molt la pena, us recomanam que faceu un tomb per Can Creu d'Inca, on hi trobareu l'univers personalíssim d'aquest autor. Hi veureu obres d'una temàtica que, per universal, sentireu que us atany.

              Image

              Image