L'orquestra de cambra "G.Tartini"

i la música de Piazzola

il·luminaren sa Torre Cega


     El divendres dia 18, la joveníssima formació de cambra "G.Tartini", d'Itàlia, ens va deixar el cor ple de belles melodies, d'arravatades composicions que, al llarg de més d'hora i mitja de concert ens  sumiren en un nigul de música d'aquella que va directa a l'esperit.

     Conduïda pel seu fundador, Antonio Cipriani, a la vegada primer violí de l'orquestra, la "G.Tartini" ens va recordar que hi ha "una altra música", bellíssima, a banda de les partitures barroques a què ens tenen acostumats aquest tipus de formacions. I gràcies que els protagonistes d'aquest divendres volgueren fer-nos presents que en el segle XX també s'hi poden garbellar melodies d'alt voltatge, els assistents -pocs- al concert, en sortírem agraïts i reconeguts a la música d'Astor Piazzola. I fins i tot a la de Carlos Gardel (meravellosa interpretació, la de "Por una cabeza").

     En fi, una llàstima la fluixa entrada que es va produir. No sabem si és la crisi econòmica aquesta, que també afecta les Serenates, però el concert es mereixia un ple de bandera.

     Ens hi tornarem trobar el proper divendres, dia 25, per a assistir a la molt prometedora actuació de l'acordionista Simone Zanchini.