Niña Pastori omplí l'esceanri d'art i sentiment


 

Vagi per endavant una confessió, no som gran aficionat al flamenc, i això no vol dir que no m’agradi, sinó que m’agraden alguns artistes puntuals. Des d’aquest concert afegiré a Niña Pastori en aquest petit grup.

Aclarit això, s’ha de dir que aquest gènere musical genera passions entre els aficionats, i Sa Torre de Canyamel s’omplí de públic disposat a gaudir de la seva cantant, de fet el concert ja havia despertat molt d’interès i les entrades se varen esgotar aviat.

El pati de Sa Torre quedà petit. Malgrat el retràs (comentaren problemes amb l’avió que duia els músics a Mallorca) el públic rebé entusiasmat a la cantant gaditana, i s’entregà des del primer acord. Un concert que voldria qualsevol cantant, però que na Pastori sap dur amb gran professionalitat i simpatia arribant a una gran complicitat.

Durant el que durà tot l’espectacle hi hagué molta sintonia entre la cantant i el públic, que corejava i seguia les cançons amb devoció. 

Directa i senzilla, va posar el seu art damunt l’escenari i aprofità per contar algunes anècdotes i posar-se el públic a la butxaca, si és que qualcú no estava encara.

 

Però Niña Pastori no estava sola damunt l’escenari, darrere seu hi havia un cors excel·lents, i uns magnífics músics: un guitarrista, un baix i una caixa. Un petit format de la formació que l’acompanya, però que mostraren una gran professionalitat.





El concert formava part de la gira  “Bajo tus ales” que recorre tota Espanya.

Un any més el concert benèfic dels Amics de Tilloli deixà molt bon sabor de boca a Sa Torre de Canyamel, amb un públic que gaudí de valent. Maria Morell va presentar el concert i va fer un balanç de la feina que fa Amics de Tilloli i dels resultats acadèmics de les alumnes de l’escola que han estat excel·lents.