inici

Cap Vermell

10 anys de Club de lectura de la Biblioteca de Capdepera

En aquests 10 anys s'han llegit més de 70 llibres, de temàtica molt variada

 


Ja fa 10 anys que s’iniciaren les tertúlies literàries a la biblioteca de Capdepera. Són 10  anys i més de 70 llibres lleguits.  Així que, aprofitant la representació de l’obra “Darreres paraules” ( llibre llegit per club de lectura), s’organitzà l’assistència a l’obra de teatre i posteriorment un sopar per a celebrar l’aniversari.

Durant el sopar na Magdalena Melis, va dirigir unes paraules d’agraïment als participants de l’activitat i la fidelitat de molts dels lectors, ja que molts participen activament des de l’inici. Va fer referència a la consolidació del grup de lectura i que, malgrat ser molt divers, a tots els uneix la passió per llegir i parlar de llibres.

Una altra característica del club de lectura de Capdepera és que organitza altres activitats al voltant dels llibres i dels autors, com ara visites culturals o assistència i organització d'actes.

Van gaudir d’un bon sopar al Restaurant “La Fragua” de Capdepera, amenitzar amb música.Com no podia ser d’altra forma, també parlaren de llibres i quedaren per la propera reunió (divendres 27 d’octubre) per parlar del llibre i de l’obra de teatre “Darreres paraules” de na Carme Riera i “El vell que llegia novel·les d’amor” de  Luís Sepúlveda. A les 21 hores, a la biblioteca de Capdepera.

Felicitats pels 10 anys de lectures.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar