inici

Cap Vermell

Bridgend Male Choir canta al Centre Cap VermellEl Centre Cap Vermell va acollir ahir horabaixa el concert de Bridgend Male Choir, un cor masculí de Gales que realitza dos concerts en la seva primera visita a Mallorca. El primer va ser ahir a Cala Rajada i el segon és divendres a Palma. Els concerts són benèfics i els doblers recaptats es destinaran a Aspaym, Aspanob, església anglicana i àrea d’Oncologia i Musicoteràpia Infantil de Son Espases.

 
A Cala Rajada el concert va ser gratuït i el públic podia fer una aportació econòmica voluntària, es van recaptar 952€. L’auditòrium es va omplir de gent, gabellins i turistes, per veure l’espectacle musical. 

Unes hores abans del concert, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Turisme, Mónica Viejo, van rebre oficialment el grup de cantaires i els seus acompanyants. Ho van fer a la plaça de l’Orient on la coral Gabellina i l’agrupació de ball de bot Castell de Capdepera els obsequiaren amb música i ball tradicional mallorquí. Després, feren una visita al Castell de Capdepera i se’ls va entregar un detall de productes de la terra. De la mateixa manera, un dels membres del Bridgend Male Choir va agrair l’acolliment i va entregar al consistori una placa commemorativa de la seva estada al municipi.
 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar