La Banda de Música de Capdepera participà e 25è Festival de Bandes de Música de la localitat serverina


 Dissabte, dia 22 de juliol, va tenir lloc la 25a edició del Festival de Bandes de Música del poble veïnat amb la  participació de les formacions de Sant Llorenç, Son Servera i Capdepera. El festival s’inicià amb un passacarrers per la zona cèntrica de Son Servera, que acabà a l’Església Nova, on oferiren un concert conjunt.

La banda de Sant Llorenç interpretà, sota la direcció de Pere Siquier, Lorencin Mendoza (P. Marquina), El Choclo (AG Villada) i Fanfarre, dance and two songs (Blesa Llull). Per la seva banda, la formació gabellina intepretà, dirigida per Miquel Gayà,  Alvamar oberture ( Barnes), Arte de Cúchares (E. Pastor) i  Caribbean concert (Vlak). El concert acabà amb l’actuació de la banda serverina,  dirigida per Joan A. Ballester, que interpretà  Caribbean dance (A. Reed), El amor eres tu (Padilla) i  Charles Chaplin (Peeters).


El festival va estar patrocinat pel Consell de Mallorca i organitzat per l’Associació de Bandes i les bandes participants, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Son Servera.

Hi hagué una gran resposta de públic, com ja és habitual en aquest festival.