"Aquell que la visiti sols li demano temps. Perquè per veure aquesta exposició cal temps i silenci per observar l'obra i deixar-se seduir".

 
Ambient de les grans ocasions. Allò de quan la gent es troba a gust i no vol marxar. No de bades és l'exposició de l'estiu al municipi.



Una exposició bella i encisadora que transmet pau, alegria i harmonia.



Durant el mesos de juliol i agost es podrà visitar al Centre Cap Vermell de Cala Rajada l’exposició de Cristina Escape Espai, silencis i roses amb espines., que s'inaugurà divendres, 30 de juny.  A l'acte d'inauguració Pere Cortada dirigí unes paraules al públic present tot comentant l'obra de Cristina Escape. Després va ser la pròpia pintora qui aprofità per donar les gràcies  per poder exposar, acabant la presentació el batle de Capdepera.



Cristina Escape comenta que la seva obra parla del seu món de dona: «Sóc dona i sóc afortunada de ser-ho». Als seus quadres ressalta les cares i les mans com a aspectes expressius de les persones, i al mateix temps, les mans representen el fet de donar, «crec que la dona sempre dóna, sobretot quan és mare», comentà l’artista.

A les seves obres també són freqüents les flors i les cafeteres com a símbols del món domèstic de les dones. Quan va acabar Belles Arts va voler reivindicar la «pintura de dona» i va començar a pintar flors, perquè per a ella: «La pintura no només parla amb el color i el dibuix, sinó també amb el que representa». La pintura és un llenguatge i amb els anys cadascú arriba a construir el seu vocabulari, afirma. Cristina Escape profunditza amb el color i els plànols, però cada vegada torna més geomètrica, tendeix a simplificar per deixar només «l’essencial». Parla del quadre de Miró L’esperança del condemnat a mort, i com amb una línia Miró és capaç d’expressar, « intent que una sola línia expressi l’infinit», diu Escape. 

L’exposició està composta de quadres de diverses mides que van des dels anys 2008-09 fins a l’actualitat. L’única petició que fa l’artista al públic que visiti la seva exposició és «temps i silenci per mirar les obres i deixar-se seduir». 


"Espai, silencis i roses amb espines" es podrà visitar fins el 30 d’agost de 9h a 14h i de 17h a 21h. Una magnífica exposició per a visitar durant l'estiu a Cala Rajada.

 

Una exposició que val molt la pena fer un forat a l'agenda per contemplar-la amb tranquilitat. Ben segur que no sortireu com heu entrat.