inici

Cap Vermell

Dues obres del taller de teatre del Centre Jove

"Tot Capgirat" i "Quin  desgavell !!!" en una doble sessió teatral.


  

Dies 24 i 25  de juny, els  grups del taller de teatre del Centre Jove de 4 a 9 anys i de 9 a 11 anys, van representar les seves obres en una mateixa sessió.
 

El grup dels més petits (4 a 9 anys) van representar “Tot capgirat” d’Adelaida Frías, una obra curta però molt divertida. Narra com una àvia avorrida decideix telefonar a una agencia de persones de companyia. A partir d’aquí compareixen a casa seva caputxetes, el llop, la bruixa, el caçador, conillets... i  la seva filla que li pot dedicar poc temps. 

Els nins i nines que participaren van ser Aina Pascual, Inés Fernández,  Aisha León, Marta Mayol, Laia Torvisco, Laia Rodríguez, Naila León, Pau Salomón, Sofia Ristic, Aleix Ferrer i Ferran Miravet (que substituí a Raúl Muñoz, que no pogué participar per una indisposició de darrera hora).Recolzats per un vistós vestuari i un bon escenari  (que serví per les dues obres), els joves actors van treure els seus papers sense massa equivocacions, d’una forma coral i, malgrat ser alguns novells, sabent estar a l’escenari. 

El grup dels més grans (9 a 11 anys), van representar “Quin desgavell !!!”, escrita i dirigida pel propi Arnau Serra. Una obra teatral al voltant del teatre. Una peça difícil que exigia canvis de registres, contínues interrupcions, entrades i  sortides a escena constants i imprevisibles...  Els nins i nines participants, malgrat tenir diferent formació teatral (alguns ja havien participat del taller en anys d’anteriors i d’altres eren novells) aconseguiren treure la peça amb prou solvència. Ho feren francament bé i això que, com hem dit abans, es tracta d’una obra difícil .

Han participat: Elisa López, Neus Mayol, Maria Muntaner, Miquel Manrique, Àngels Salomón,  Mariona Flaquer, María Vulcán, Allegra Pasqui, Daniel Servera, Pau Ramos, Lena García, Bel Cerdà, Raúl Muñoz i Isabel Vilanova

Enhorabona a tots els actors i actrius, i a Arnau, el director, per al bona feina feta.

No cal dir que els pares, mares i amics que ompliren les funcions s’ho passaren molt bé.

Ja acabades les representacions, Arnau va dirigir unes paraules per agrair als alumnes la seva feina i als pares la seva col·laboració. Per acabar lliuraren els diplomes a tot l'alumnat participant dels tallers de teatre del Centre Jove.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar