inici

Cap Vermell

Dues obres del taller de teatre del Centre Jove

"Tot Capgirat" i "Quin  desgavell !!!" en una doble sessió teatral.


  

Dies 24 i 25  de juny, els  grups del taller de teatre del Centre Jove de 4 a 9 anys i de 9 a 11 anys, van representar les seves obres en una mateixa sessió.
 

El grup dels més petits (4 a 9 anys) van representar “Tot capgirat” d’Adelaida Frías, una obra curta però molt divertida. Narra com una àvia avorrida decideix telefonar a una agencia de persones de companyia. A partir d’aquí compareixen a casa seva caputxetes, el llop, la bruixa, el caçador, conillets... i  la seva filla que li pot dedicar poc temps. 

Els nins i nines que participaren van ser Aina Pascual, Inés Fernández,  Aisha León, Marta Mayol, Laia Torvisco, Laia Rodríguez, Naila León, Pau Salomón, Sofia Ristic, Aleix Ferrer i Ferran Miravet (que substituí a Raúl Muñoz, que no pogué participar per una indisposició de darrera hora).Recolzats per un vistós vestuari i un bon escenari  (que serví per les dues obres), els joves actors van treure els seus papers sense massa equivocacions, d’una forma coral i, malgrat ser alguns novells, sabent estar a l’escenari. 

El grup dels més grans (9 a 11 anys), van representar “Quin desgavell !!!”, escrita i dirigida pel propi Arnau Serra. Una obra teatral al voltant del teatre. Una peça difícil que exigia canvis de registres, contínues interrupcions, entrades i  sortides a escena constants i imprevisibles...  Els nins i nines participants, malgrat tenir diferent formació teatral (alguns ja havien participat del taller en anys d’anteriors i d’altres eren novells) aconseguiren treure la peça amb prou solvència. Ho feren francament bé i això que, com hem dit abans, es tracta d’una obra difícil .

Han participat: Elisa López, Neus Mayol, Maria Muntaner, Miquel Manrique, Àngels Salomón,  Mariona Flaquer, María Vulcán, Allegra Pasqui, Daniel Servera, Pau Ramos, Lena García, Bel Cerdà, Raúl Muñoz i Isabel Vilanova

Enhorabona a tots els actors i actrius, i a Arnau, el director, per al bona feina feta.

No cal dir que els pares, mares i amics que ompliren les funcions s’ho passaren molt bé.

Ja acabades les representacions, Arnau va dirigir unes paraules per agrair als alumnes la seva feina i als pares la seva col·laboració. Per acabar lliuraren els diplomes a tot l'alumnat participant dels tallers de teatre del Centre Jove.Foto del mes
 

Horaris C E Escolar