Bon ambient en una diada artística, on la música abraça la literatura i la plàstica 



La música sonà pel poble de Capdepera dia 21 per commemorar el Dia internacional de la música. 
Poguérem escoltar les corals s’Alzinar, Gabellina i Sol Naixent; alumnes de l'escola de música de guitarra i clarinet; el duet Amb cor de cordes; Els que ningú vol; Batucap; el debut de Summer wine amb Àngela Aso i Carles Grimalt; Marisa Rojas, i la Banda de cornetes i tambors a diferents places, passejos i carrers.



Anem a pams.

Com indicava el bell cartell anunciador l'activitat s'inicià a les 19h a la sala d'exposicions amb un petit concert de clarinet a la cloenda de l'exposició d'escultures (entre elles una sala dedicada a la música) i brindis per l'èxit d'aquesta exposició d'un gran nivell artístic, que continua al passeig Marítim amb una espectacular repercussió fins el mes de novembre. El llistó és tan elevat que esperam amb delit quina serà la propera proposta.



Cap a les 19,30h tengué lloc l'esclat de música: a la plaça de l'Orient amb la coral Gabellina i, a continuació,  els dos grups de guitarres de l'escola de música. Al passeig Marítim la banda de Cornetes i Tambors i al Centre Cap Vermell la Batucada de Batucap.







La Batucada donà entrada al nou i prometedor conjunt Summer wine amb Àngela Aso i Carles Grimalt i al lliurament dels premis Ploma de Ferro 2017 categoria adulta i la presentació del llibret dels guanyadors de l'any passat.



El primer premi ha estat per a Eulàlia Pagès i Morales, de Sabadell, amb la narració "Tempus fugit", presentada sota el pseudònim Raimon Turull, valorada en 600€ i un guardó. El jurat, format per Joana M. Abrines Ramírez, Iván Martín Guerrero i Salvador S. Sánchez, n'han destacat l'acurada tècnica narrativa, on el pas del temps basteix una reflexió filosòfica ambientada en ciència ficció.



El segon premi ha estat
Bàrbara Llull Oliver, de Manacor, amb la narració "Escòcia in media res", presentada sota el pseudònim Amanda de les flors marines. Es tracta d'una història que dóna visibilitat a malalties mentals i amb una alta qualitat poètica.


I el premi local ha estat per a Gabriel Mir Casasnovas, de Capdepera, amb la narració "Jerónimo", presentada sota el pseudònim Maria Planas Berg, que constitueix un viatge en el temps.



D'aquesta categoria adulta, enguany és de destacar el notable increment de
participació, un total de 74 obres, a causa d'haver establert el correu electrònic com a via de recepció de les obres, procedents d'arreu del domini lingüístic català. En segon lloc és de destacar l'increment d'autors locals que han optat a la categoria local, que han estat cinc.



Continuà la música a la plaça Castellet a partir de les 20h amb la coral Son Naixent



Després a partir de les 20,30h  a la plaça dels mariners la Coral s'Alzinar i el duet de guitares A cor de cordes.




https://www.facebook.com/capvermell.org/videos/1314168732023386/

Acabat el lliurament els premis tancà l'acte a la plaça del Centre Cap Vermell Marisa Rojas, quan ja fosquejava i arribaven molts músics d'altres places per brindar plegats per la música. 



Quan ningú ja no els esperava comparegueren els que ningú vol, que havien tingut problemes tècnics.



Mentre l'infatigable Joan abocava cervesa o aigua a voluntat, en un gran ambient festiu que és d'esperar que tingui continuïtat l'any que ve en una gran diada que marqui l'inici de l'estiu.

Salut, música i arts per molts d'anys!