inici

Cap Vermell

Les alumnes del teatre musical debuten amb Musispècies

 

 El passat divendres dia 16 de juny el Teatre de Capdepera es va omplir de gom a gom d'un públic entregadíssim i disposat a gaudir del primer musical de les alumnes del curs de Teatre Musical de l'Escola Municipal de Música de Capdepera.

El curs, que va començar al mes d'octubre i que ha conclòs amb aquesta excel·lent posada en escena, ha comptat amb n'Arnau Serra per impartir les classes d'interpretació i n'Alejandra Cabello per impartir les de cant. Ambdós han treballat en un guió original la mar d'entretingut, que ha sabut integrar a la perfecció la feina que per separat han duit a terme al llarg del curs el grup infantil i el grup adult d'alumnes, i que anava enllaçant set temes de diferents i coneguts musicals.
Tots ells comptaren amb la música en directe de l’Orquestra d’Ensenyaments Professionals de l’Escola de Música dirigida per Víctor Ferragut, professor d’aquesta assignatura, qui a més a més havia realitzat els arranjaments per a l’ocasió.


Na Bella, cansada de la monòtona i avorrida vida al seu poble, inicia un viatge per tal d'acomplir el seu somni de ser actriu a un musical. Al llarg de la seva aventura, coneix diversos personatges com són: les moneies de El llibre de la selva, les presidiàries de Chicago, els moixos de Cats, en Pumba i en Timó del Rei lleó i la fada de La Ventafocs, qui finalment li concedeix el seu desig convertint-la en la protagonista d'un musical titulatMusipècies, i que acaba amb la interpretació del tema de Fama.

 

Les alumnes del grup infantil que han realitzat el curs són:

- Elena de Maria, en els papers de moneia i moix

- Núria García, en el paper de Bella

- Valentina Iturrarte, en el papers de moneia, moix i Pumba

- Aina Miquel, en els papers de moneia, moix i Timó

- Martina Moll, en els papers de moneia i moix

- Aura Ortega, en els papers de moneia i moix

- Lena Torremocha, en els papers de moneia i moix

 

Les alumnes del grup adult són:

- Pilar Díaz, vilatana, presidiària i fada

- Pilar Gasull, vilatana i presidiària

- Magdalena Navarro, vilatana i presidiària

- Nicole Serapio, vilatana i presidiària

- Lina Terrasa, vilatana i presidiària

 

Si algunes de les actrius ja tenien una dilatada experiència en el món del teatre, les que debutaven ho feren amb gran solvència, i totes elles amb molta complicitat ganes i il·lusió, demostrant que al llarg del curs s’ho han passat d’allò més bé!

Foto del mes
 

Horaris C E Escolar