inici

Cap Vermell

Les alumnes del teatre musical debuten amb Musispècies

 

 El passat divendres dia 16 de juny el Teatre de Capdepera es va omplir de gom a gom d'un públic entregadíssim i disposat a gaudir del primer musical de les alumnes del curs de Teatre Musical de l'Escola Municipal de Música de Capdepera.

El curs, que va començar al mes d'octubre i que ha conclòs amb aquesta excel·lent posada en escena, ha comptat amb n'Arnau Serra per impartir les classes d'interpretació i n'Alejandra Cabello per impartir les de cant. Ambdós han treballat en un guió original la mar d'entretingut, que ha sabut integrar a la perfecció la feina que per separat han duit a terme al llarg del curs el grup infantil i el grup adult d'alumnes, i que anava enllaçant set temes de diferents i coneguts musicals.
Tots ells comptaren amb la música en directe de l’Orquestra d’Ensenyaments Professionals de l’Escola de Música dirigida per Víctor Ferragut, professor d’aquesta assignatura, qui a més a més havia realitzat els arranjaments per a l’ocasió.


Na Bella, cansada de la monòtona i avorrida vida al seu poble, inicia un viatge per tal d'acomplir el seu somni de ser actriu a un musical. Al llarg de la seva aventura, coneix diversos personatges com són: les moneies de El llibre de la selva, les presidiàries de Chicago, els moixos de Cats, en Pumba i en Timó del Rei lleó i la fada de La Ventafocs, qui finalment li concedeix el seu desig convertint-la en la protagonista d'un musical titulatMusipècies, i que acaba amb la interpretació del tema de Fama.

 

Les alumnes del grup infantil que han realitzat el curs són:

- Elena de Maria, en els papers de moneia i moix

- Núria García, en el paper de Bella

- Valentina Iturrarte, en el papers de moneia, moix i Pumba

- Aina Miquel, en els papers de moneia, moix i Timó

- Martina Moll, en els papers de moneia i moix

- Aura Ortega, en els papers de moneia i moix

- Lena Torremocha, en els papers de moneia i moix

 

Les alumnes del grup adult són:

- Pilar Díaz, vilatana, presidiària i fada

- Pilar Gasull, vilatana i presidiària

- Magdalena Navarro, vilatana i presidiària

- Nicole Serapio, vilatana i presidiària

- Lina Terrasa, vilatana i presidiària

 

Si algunes de les actrius ja tenien una dilatada experiència en el món del teatre, les que debutaven ho feren amb gran solvència, i totes elles amb molta complicitat ganes i il·lusió, demostrant que al llarg del curs s’ho han passat d’allò més bé!

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar