inici

Cap Vermell

Gala "Vive tu sueño" 2016

Més de 500 ballarins es concentren a Cala Rajada La gala Vive tu sueño ha tengut lloc aquest cap de setmana al Centre Cap Vermell de Cala Rajada per segon any consecutiu.  Els assistents han gaudit de dansa urbana, ball contemporani, clàssic, flamenc, balls llatins i dansa espanyola. 


En total han participant més de 500 ballarins de 26 acadèmies que han vengut de llocs com Capdepera, Inca, Manacor o Palma, entre altres municipis de Mallorca, i una acadèmia des d’Eivissa. Les edats dels participants oscil·len principalment entre els 8 i els 18 anys, tot i que hi ha grups de nins més petits, fins a 3 anys, i persones majors.  


El jurat ha estat format per Juani Guerrero, llicenciada en Dansa pel Conservatori de Màlaga; José Lucena, director i coreògraf; Carmos The Boy, professor de professors dins la dansa urbana, cantant, productor musical i expert en ritmes llatins; Juande Pacheco y Alee Luque, nous valors de la dansa urbana a Espanya, guanyadors de premis a nivell nacional i internacional i formats a nivell mundial. 


Per elegir els grups que passaran a la final autonòmica que tindrà lloc al més de març, el jurat es va mirar la tècnica, la coreografia, la posada en escena, el vestuari, el carisma i la coordinació. La final de Vive tu sueño es farà a Madrid amb més de 2000 ballarins. 


Des de l’organització es destaca l’èxit de la segona edició ja que s’ha augmentat el nombre d’acadèmies i gairebé s’ha doblat  el de participants.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:
Horaris C E Escolar