Roald Dahl és un d'aquells escriptors que, només escoltant el seu nom, pot ser no ens soni massa. Després quan escoltes que ha escrit contes com "Charlie i la fàbrica de xocolata" o " James i el melicotó gegant", o que  el gran Alfred Hitchcock s'inspirà en narracions de Dahl, per algunes de les seves pel·lícules més famoses, te n'adones que es trobes davant d'un escriptor que coneixes més del que et sembla.



A més si tens el plaer i la sort d'escoltar alguns dels seus relats amb la veu de Tània Muñoz, descobreixes com de bones són les seves narracions.



Amb motiu de la celebració del 100è aniversari del seu naixement les biblioteques de Capdepera han tingut l'encert de programar una sèrie d'actes al voltant de l'obra de Roald  Dahl. Mostra bibliografica, Biografia, guies de lectura, lectures  i contacontes.



Contacontes per infants i adults, com els que ens oferí Tània Muñoz. En pocs minuts aconseguí mantenir a tot el públic enganxat, fins el darrer conte.



Pel que fa al d'adults, per ventura el més novedós per nosaltres, tots vam comentar que feia estona que no gaudíem d'escoltar uns contes tan ben contats. Els oients, molts del Club de lectura, vam trobar curta la sessió i els quatre contes contats va tenir gust a poc. 
Les quatre narracions contades pertanyen al llibre " Històries imprevistes" i van ser: De cap, La mestressa, Jalea reial i Xai al forn. Totes, com hem dit contades d'una forma magistral.



Enhorabona a les biblioteques per l'organització d'aquestes activitats.



Aquesta és la guia elaborada per les biblioteques de Capdepera: