Els alumnes de pintura i restauració mostren les obres realitzades durant el curs 2015/2016



La Mostra de l’Escola d’Adults de Capdepera es va presentar ahir horabaixa al Centre  Melis Cursach. Els alumnes dels cursos oferts, pintura i restauració de mobles, han exposat les seves obres al casal per al gaudí de tothom. 

La mostra de pintura presenta una variada gamma de quadres, amb diverses temàtiques, mides i tècniques. Cal ressenyar que hi ha una bona producció amb peces de molta qualitat.



Pel que fa al curs de restauració hi ha diversos tipus de mobles, com ara canteranos, prestatges, llits, joguines, escritoris, taules i cadires, ...  Caldira veure l'estat de les peces abans de la restauració per valorar la feina que se fa.



Una vegada més les peces han estat exposades amb molt de gust, creant diversos ambients amb nombrosos elements decoratius.


A l'inauguració hi  assistiren un bon nombre d'alumens i durant l'acte el batle de Capdepera, Rafel Fernández, dirigí unes paraules als presents i aprofità l’ocasió per agrair la tasca dels professors i la bona feina feta pels alumnes.



Els professors de pintura, Sebastià Massanet, i restauració, Esperança Llabrès també dedicaren unes paraules d'agraïment als alumnes i als visitants a l'exposició.



Els alumnes clausuraren els cursos amb un excelent sopar al restaurant "La Fragua".




Imatges de l'exposició: