La cantata "La disputa de l'ase" de Víctor Ferragut fou tot un èxit.
 


El passat diumenge, dia 1 de maig, la Banda de música de Felanitx juntament amb la participació de diverses corals infantil varen interpretar l'obra
La Disputa de l'Ase. L'obra, escrita pel compositor mallorquí Víctor Ferragut, fou una magnífica cantata que s'havia escrita pel cinquantè aniversari de l’Escola Pax de Tarragona i que posteriorment s’havia adaptat al conte d'Anselm Turmeda anomenat La Disputa de l'Ase.



Els rapsodes encarregats de posar la veu durant la narració foren Maria Adrover, Valentin Mendoza, Glòria Julià, Marga González, Biel Matamalas, Caterina Amengual i Maria Tur. Les seves veus, ens representaren les històries dels animals del bosc i ens portaren a imaginar-nos un món ple de fantasia, però, els grans protagonistes de la nit foren els nens de les diverses corals infantils entre els quals hi havia els alumnes de l'
Escola de música Pare Aulí de Felanitx i del Conservatori Professional de música de Felanitx (directores Núria Serra i Catalina Garí), del Cor 4 vents i Ten Spirit chorus (director: Joan Lainez), de la Coral infantil del CEIP. Joan Capó (directora: Margalida Massutí) i de la Coral infantil de Sant Joan. Tots ells, varen cantar, amb molt de goig i entusiasme, les cançons de la cantata i varen demostrar que eren uns gran professionals sota la batuta de Pere Siquier.


Imatge de l'assaig general

La Banda demostrà una vegada més la seva qualitat musical i la professionalitat dels seus músics. Fou un concert magnífic que no deixà indiferent a ningú. Enhorabona a tots els participants per oferir-nos al públic aquests projectes tan engrescadors i alegres. Tant de bo es pugui tornar a repetir ben aviat.

 
Imatges cedides per Maria Antònia Porcel