Dissabte, 23 de juliol, va tenir lloc al Centre Cap Vermell una actuació musical sota el títol de “Wild dreams”. L’espectacle organitzat per Claudia Fernández i un grup de ballarines, va consistir en el ball d’un bon nombre de peces musicals amb espectaculars coreografies.

Les interpretacions van ser en grup, parelles o individuals. Peces curtes ballades amb intensitat. Canvis molt ràpids i presentacions justes, donaren un ritme àgil a la vetllada.

No faltà l’interpretació d’algunes cançons. De fet l’inici de la funció va ser amb una cançó interpretada per na Claudia que a més dedicà una peça al piano a tots els qui havien col·laborat en treure el projecte. En Lucas Patricis també cantà dues cançons, actuació que va rebre una bona ovació.





No podem de deixa de banda al públic, que en tot moment animà molt entregat, i sortí ben content amb la feina feta damunt de l’escenari.



Ens comentaren que l’espectacle “Wild dreams” ha estat idea d’un grup de joves que l’any passat marxaren a Palma a estudiar i volien seguir ballant, ja que les agrada molt. Així se van ajuntar els caps de setmana i prepararen aquest programa. Per l’octubre van començar a organitzar-se i el resultat va ser aquest espectacle organitzar per elles mateixes.



Enhorabona a totes/s.