"Sexe a Capdepera", amb aquest sugeridor títol es representava  la darrera proposta teatral del jove director Mattias Praticis.

Com ens avançava la sinopsi argumental, el sexe esdevé un instint irreprimible, una condició inherent a la part més animal de l'home.

El sexe com a instrument purament reproductiu per a algun dels personatges, com a vehicle lúdic i de satisfacció dels instints per a d'altres, o com a símbol de la conquesta sobre el propi cos i d'alliberament dels antics mites i tabús per a la resta, una resta eminentment femenina.

Del sexe com a part emocional, com una forma d'expressió i canalització de sentiments dins l'unió de dues persones se'n  parla poc, en tot cas es fa una passada de puntetes.

Potser sigui per l'edat d'autor i actors aquesta és una visió jove del tema en qüestió i que cerca oferir a  l'espectador la part més divertida del sexe, mitjançant un llenguatge de carrer, o de bar, sense miraments ni traves,  fugint de convencionalismes o imposicions.

Krisis Teatre en aquesta ocasió ha comptat amb un grup nombrós d'actors joves, a més dels seus membres de sempre. Un grup que comparteix les ganes de fer teatre i de seguir evolucionant damunt l'escenari.

Al capdavant, com a autor, director i també actor, en Mattias Praticis, de qui ja hem vist altres obres, unes més serioses i d'altres més divertides, en tot cas també aquesta és una forma d'evolució i de seguir aprenent, de no aturar de fer. 

Investigar nous recursos, noves formes de presentar una història, arriscar o atrevir-se a pujar qualsevol proposta damunt un escenari són aspectes que tot director ha de tenir en compte per seguir creixent.

Enhorabona per aquesta nova proposta i desitjam que tant Krisis Teatre com en Mattias Praticis segueixin creixent i evolucionant damunt els escenaris.