Violetta Jesse i Hendrik Jansen, parella a la vida i a l'art, exposen aquests dies en el Centre Melis Cursach. Dos mons artístics potser complementaris, però en tot cas distints, tant en la tècnica com en la proposta estètica.

El que fa Violetta, o almenys del que presenta en aquesta exposició, no sabríem com qualificar-ho. Pintura? No ben bé, per més que el resultat final s'hi assembli molt. Treballa amb materials tèxtils, però ho fa amb tanta sensibilitat - lirisme, en diríem - que, especialment en els temes florals, arriba a un resultat final d'absoluta delicadesa. Un regal per als ulls de l'espectador.

Pel que fa a l'obra de Hendrik, hi hem trobat aquella capacitat tan especial que tenen els grans fotògrafs per a captar moments únics de manerra única. Les fotografies que es poden veure en el CMC delaten un professional de la imatge que ens ofereix el paisatge que ens envolta de manera sublimada, poètica. És a dir, que Hendrik Jansen ens descobreix allò que el nostre ull poc entrenat no és capaç de veure i ens rellegeix el món que ens envolta des de la seva lúcida mirada.
 
A la inauguració d'aquesta mostra, que va tenir lloc el passat divendres dia 1, hi assistí la regidora Lorena Molinillo, i els artistes es van veure acompanyats per un públic eminentment estranger. En qualsevol cas, nosaltres recomanam molt vívament al públic indígena que faci un tomb per "Sa Cotxeria", ja que allà hi trobarà un conjunt d'obres d'alta qualitat, de dos artistes de primer ordre.

Teniu fins dia 10 per a atansar-vos-hi.