Adéu Fernández, benvinguda Mireia.








per BTT







Al manco ella no te cap problema per fer declaracions a Cap Vermell, comentava més d'un a la sortida del plenari.

Per cert, Cap Vermell ha donat suport gràfic de l'acte de constitució a tots els mitjans de comunicació illencs i, fins i tot, me comenten, a l'ajuntament.

Lleig, molt lleig, no fer declaracions ni les fotografies de rigor. Els hi recordarem aquestes males pràctiques. Més encara?

Aquells que digueren i apostaren de que no aniria a lliurar la vara, erraren... El ple de tria de batle, en aquest cas batlessa, i constitució del consistori va anar com una seda, amb bons desitjos i enhorabones. Al cap i a la fi, Na Mireia Ferrer havia de ser la protagonista del dia i així va ser.

Del trasllat de capses i ordinadors no se n'ha tornat a parlar... pot ser eren fantasies, o imaginacions o mals pensaments de caps mal pensants. Qui ho sap?

Per acabar, el llenguatge corporal de Catalina Cladera menteix quan dona suport a Rafel Fernández. Fixau-vos amb el front estret i els moviments de cara. No ho dic jo, ho diu un especialista a qui he consultat. Tot un poema, el paperot que li ha tocat fer. 



A l'espera d'altres xiuxiuejos post-electorals de les negociacions que no arribaren a bon port....donar la benvinguda al nou Consistori i, sobretot, a altres maneres de fer les coses i relacionar-se amb la ciutadania.

La gent de fora poble, i cada vegada més gent d'aquí, diu i amb raó: "A Capdepera sempre passen unes coses  molt rares..."

I recordau que en política allò que avui és blanc demà pot ser negre.

BTT