inici

Cap Vermell

A “CA NOSTRA” volen fer justícia a l'expresident JOAN TERRASA

 

Tenim l’esperança que el dia en què els actuals dirigents de l’associació “Ca Nostra” de Capdepera hagin d’abandonar el càrrec que amb tant d’orgull ostenten, no hagin de rebre el fred, injust i trist comiat que la improvisada junta directiva va dispensar a un dels més honests, honrats presidents, amb què ha comptat la tercera edat gabellina: Joan Terrasa Melis, el qual, malgrat les punyides drapaires per ell sofrides, es manté fidel als seus principis.

I ens alegra saber i donar compte del que volen ara fer –arran de la declaració a l'assemblea de la secretaria de la Tercera Edat, que va dimitir de l’organització d’excursions– i com que ser agraïts es de ben nascuts, ara tenen la intenció de premiar Joan Terrasa (mai és tard, rectificar es de savis) perquè, malgrat que en Joan ja no pertany a la junta, reprengui ell la necessària missió d’encarregar-se dels periòdics viatges d’oci de las persones majors.

Es repeteix, així, la història d’anys enrere en què un altre president volgué alleugerar en Terrasa d’aquesta labor i desprès d’organitzar una sola excursió va decidir sortejar, rifar, entre els associats els tiquets de franc que dona l'empresa promotora i…, mira per on!, l’agraciat fou el mateix Joan Meco. Vade retro!

En aquests moments, sorpreses a balquena. Si totes han de ser com aquesta que avançam avui, benvingudes siguin. Qui més qui manco sap què, a l’actual “Ca Nostra”..., tot és possible!.

I abans de signar aquest breu escrit, agrair públicament al President i Junta Directiva de “Sol Naixent” de Cala Rajada per haver depositat la seva confiança en la meva persona per posar en marxa el serial de la història de la tercera edat cala-rajadera –de fet, la iniciarem pròximament– de la mateixa manera que ho vaig fent, des de fa més d'un any, amb “Ca Nostra” de Capdepera.

Anem per feina!

 

Bartomeu Melis “Meyme”

 

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar