Alertau amb aquest pati de jocs!

ASAmb sis sacs de grava i dos cons. Carrer Sant Andreu cantonada Es Bastió.
Dos veïnats que hi han caigut amb el cotxe pensen denunciar l'Ajuntament.

Una lectora ens envia aquestes cinc fotos i demana: fins quan?

La penosa imatge de l'entrada al municipi

Ara les merdes s'acumulen damunt les aceres del voltant.

40 ANYS DEL SALVEM L'AGULLA

"...hem experimentat una desafecció cap a cala Agulla. Ja no ens importa salvar-la"

Escrit de l'Associació de Veïnats Son Jaumell

D'acord amb el vostre últim article referent a la platja de Son Moll, crec que és interessant aquesta comparativa feta l'octubre del 2021.


Un grup de mares i pares d’infants demanen que publiquen la següent nota:Imatge d'arxiu.L'associació de veïns de Son Jaumell, en referent a les declaracions de Més en defensant la seva posició per justificant la creació d'un nou Pàrquing volem comunicar el nostre punt de vista.

"Aquesta etapa de reducció d'esforç marí portarà una ràpida desaparició de la pesca d'arrossegament i una falta de producte local en els mercats""Estic segura que la immensa majoria de gabellins i gabellines volem l'ajuntament aquí on ha estat sempre. Diuen que tomar l'ajuntament és molt car, com si tomar ses cases on hi ha l'arxiu hagués estat de franc".
Carta de Joana Colom Brunet

"La qüestió és si encara s'està actuant en benefici de l'interès públic o si determinats interessos particulars no estan en primer plànol".

"...el meu rebuig total a l'autorització d'aquest projecte en aquesta parcel·la, ja que EXISTEIXEN ALTRES ALTERNATIVES que no s'han volgut ni tan sols escoltar".