per Victoria Román

Bones! Gràcies per publicar!

Primer he de donar l'enhorabona a "ses nines" d'aquesta legislatura que juntament amb els seus ajudants ho estan fent molt bé. Cal destacar que ara s’escolta a la població i se solucionen les coses més simples i normals en un poble. Que s’estan veient canvis i això s’agraeix. A seguir així, treballant juntes per i per al poble.

Ara la meva denúncia: Abans anàvem a Cala Mesquida a prendre el bany, ja és impossible. Des de fa 2 anys vam freqüentar N'Aladern i com tothom sap és una platja tranquil·la, familiar. Doncs aquest estiu s’han posat de moda les motos aquàtiques en aquesta zona, fent les mil meravelles d’espectacle. Me donaria igual si fos a mar obert, però justament ho fan a 100 metres de la platja. Ahir eren 5 motos, entre els vaixells, taules de pàddel surf, gent que neda, etc..

Dues de les quals van traspassar les bolles de Sa Font de sa Cala. Hi ha un límit, ho saben però amb els seus passejos es creuen els amos i senyors.

No sé a qui correspon, pot ser a Costes,  però la meva demanda és que les bolles de Font de Sa Cala les desplacen 200 metres cap a dins i no només això, sinó que posin bolles a N'Aladern a la mateixa distància que a Font de Sa Cala. Hi ha molt de trànsit aquests anys a N'Aladern i aquests individus no és la primera vegada que munten espectacles a gran velocitat tan a prop. La vegada anterior es van venir a 50 metres de la sorra...  qui els diu alguna cosa? I hi donaven l'espectacle alà, i perquè a aquella hora hi havia 2 persones nedant... Després ens lamentem de les morts. Que vagin a mar obert a fer acrobàcies!



Victoria Román