Una vegada més la Morralla Xop Festival presenta un cartell de primera línia


El dissabte 7 de juliol tindrà lloc la 13ª edició de la Morralla Xop Festival dins les Festes del Carme de Cala Rajada. La Morralla Xop va començar per reclamar i donar projecció a la futura Reserva Marina que es va aconseguir anys després. Durant aquests anys s'han celebrat exposicions, projeccions, concerts, espectacles diversos recordant la importància de tenir una Reserva Marina al nostre municipi, i per quarta vegada consecutiva hi haurà un grup musical de fora de les Illes Balears.

 
 

 

L'inici de la jornada anirà a càrrec dels Dimonis Solera Gabellina amb un espectacle de foc des de Na Ferradura(passeig martítim) a partir de les 21:30h fins al Moll de Cala Rajada.

A continuació les actuacions musicals gratuïtes al moll amb un cartell extraordinàri:

 

SMOKING SOULS

Des de Pego (Marina Alta – País Valencià), arriben els Smoking Souls amb el seu rock contundent amb ritmes procedents del pop, latin i disco... Ara matéis són un dels grups amb més projecció de parla catalana, representen la nova fornada de grups valencians i faran el seu primer concert d’enguany a les illes a Cala Rajada. Amb tres discs publicats, el darrer el 2017 “Cendra i Or”, ha comptat amb la col.laboració de músics d’Itaca Band, Els Catarres o Berri Txarrak.

 


JÈS

De diverses comarques mallorquines, els set components de JèS durant el 2017 van publicar fins a tres senzills propis amb els seus videoclips editats a l’illa. Enguany encaren el seu segon any de gira amb els seus sons mesclats de tot el món, una música festiva amb l’objectiu de fer ballar a tothom.

 


LA BARRACA SOUND SYSTEM

Formació  d’ska-reagge creada a l'estiu de 2015 a Mallorca, combina músics veterans de l'escena nacional de ska-reggae juntament amb joves músics de l'illa, entre els quals el gabellí Marc Forteza (Saxo). El grup es format pel guitarrista Paco de la Mata (Discípulos de Otilia) i la vocalista Ana Aysa (Desmaskaradas, Draps Bruts o Color Humano), així com Shai Matilla(Dràstica). Lletres punyents en català, castellà i anglès, per gaudir de bona música