inici

Cap Vermell

Una Morralla espectacular, la del 2017

Guardau lloc, no us ho podeu perdre!


El proper 8 de juliol tindrà lloc la 12ª edició de la Morralla Xop Festival dins el marc de les Festes del Carme de Cala Rajada. El projecte de la Morralla va començar per reclamar i donar projecció a la futura Reserva Marina que es va aconseguir anys després. Durant aquests anys s'han celebrat exposicions, projeccions, concerts, espectacles diversos recordant la importància de tenir una Reserva Marina al nostre municipi.
 
L'inici de la jornada anirà a càrrec dels Dimonis Solera Gabellina que realitzaran un espectacle de foc a partir de les 21:30h des de Na Ferradura (passeig marítim) i el Moll de Cala Rajada.
 
A continuació les actuacions musicals gratuïtes al moll amb un cartell extraordinàri:
 
Des de Barcelona els DR.CALYPSO són un referent als països catalans de la música jamaicana, el reggae i ska. Formats l'any 1989 han actuat a diversos països, han publicat una desena de discs i ténen cançons que han estat publicades a diversos recopilatoris de reggea i ska a tot el món.
Si una cosa distingeix als Dr.Calypso és per tenir un directe alegre i feste que no vos deixarà indiferents!!!
 
DINAMO es un projecte multicultural però sorgit a Mallorca fa gairebé una dècada. Grup que es defineix com a Latin-Ska, ha tingut una projecció enorme els darrers anys amb gires internacionals com a Bèlgica, Gran Bretanya, Bèlgica i recentment de nou a Mèxic. La seva música original, amb un estil propi entre Ska, reggae, rock inclús tango, us farà vibrar en un marc incomparable com és el Moll de Cala Rajada.
 
Amb el gabellí Carlos Mancera i el conegut Jordi Planiol (ex-Tumbet de Solfa, Operación Triunfo, etc...) EX-TRESS és una banda que versiona amb un estil propi cançons molt conegudes de rock, blues i sobretot funky. A la Morralla es presentaran amb quintet (no com a quartet), en un concert diferent i especial preparat per a l'ocasió.
 


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar