Comunicat del PSM-Entesa de Capdepera sobre l'hotel Son Moll



  "...l’hotel Son Moll es troba a primera línia, just devora la mar, i sempre ha creat un important impacte visual en la costa de Cala Rajada."


   Aprofitant la visita al municipi de Capdepera del secretari d'Estat de Turisme, Sr. Joan Mesquida, el PSM-Entesa de Capdepera demana un darrer esforç, tant al Sr. Mesquida com a la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears, per mirar d'arribar a un acord amb la propietat de l'hotel de Son Moll que eviti la construcció d’un nou establiment amb quasi la mateixa alçada que l’actual.
   Sabem que poc després del desgraciat accident de l'any 2008, la Secretaria d'Estat de Turisme va fer arribar una oferta a la propietat de l’hotel per a adquirir el solar, oferta que pareix que va ser rebutjada pels propietaris.
   Ara, quan és evident la intenció d’esbucar l’antiga estructura i aixecar-ne una altra de quasi la mateixa alçada d'acord amb el previst a la Llei Nadal, és el moment de fer un darrer esforç perquè l’Estat o la Comunitat Autònoma -o bé conjuntament- tornin a negociar un acord per adquirir el solar.
   Cal recordar que l’hotel Son Moll es troba a primera línia, just devora la mar, i sempre ha creat un important impacte visual en la costa de Cala Rajada, impacte que seguirà tenint si res canvia. Seria una gran notícia per als ciutadans de Capdepera i Cala Rajada que l’espai que ara ocupa el Son Moll es convertís en una zona verda pública o en una plaça.
   Des del PSM-Entesa hem de seguir recordant que el camí cap a una major qualitat de la nostra oferta turística passa per la reconversió d’establiments madurs i l’esponjament de les primeres línies.

Capdepera, 14 d'octubre de 2011.

Pere Fuster Nadal
Portaveu PSM-Entesa de Capdepera