RESPOSTA DEL SR. ALBERT LLULL GINARD, REGIDOR DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT DE CAPDEPERA, DAVANT L’ESCRIT PRESENTAT PEL SR. MATEU MELIS TOUS (ES GRUP)










Albert Llull Ginard, com a Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera, en relació amb la sol·licitud presentada per Vós, Mateu Melis Tous, com a representant d’Es Grup al Registre General de l’Ajuntament de Capdepera, el 29 de setembre de 2011, i amb número de Registre 5929, referent a l’arena usada en la regeneració d’una part de Cala Agulla, us faig una sèrie d’aclariments.




Antecedents

1.- Atès que al primer escrit que vós, Sr. Melis, vàreu registrar a l’Ajuntament ens sol·licitau l’aturament de l’aportació d’arena sobre la platja de Cala Agulla una setmana després que aquesta hagués acabat. Ara ens demanau per què no es posen captadors, quan fa una setmana que aquests s’estan col·locant. D’aquesta desinformació vostra, senyor Melis, només podem deduir una falta d’interès per part seva i una única intenció real, que és la de crear polèmica.

2-. Atès que Vós, senyor Melis, parlau sobre el control de qualitat EMAS, control NO implantat a Capdepera, que compta amb el control de qualitat ISO 14001. D’aquesta desinformació vostra, senyor Melis, només podem deduir una falta d’interès per part vostra i una única intenció real, la de crear polèmica.

3.- Atès que el projecte principal parla de regenerar tres zones de cala Agulla. Atès que l'arena que hi havia no era suficient, el subprojecte parla només de dues zones, les esmentades per vós. El sentit comú (pels que en tenim) ens diu que si sobràs una petita quantitat d’arena, aquesta fos duta sobre les roques del projecte gran en lloc de ser abandonada al pàrquing.

4.- Atès que Vós, senyor Melis, novament dubtau sobre la bona execució d’un projecte executat des de la Conselleria de Turisme i avalat per la Conselleria de Medi Ambient.

Propòs:

Que Vós, Senyor Melis, com a regidor de l’Ajuntament de Capdepera, interposeu una denúncia contra la Conselleria de Turisme i la de Medi Ambient davant el Seprona, amb caràcter URGENT. I que faceu pública aquesta denúncia.

En el cas que no ens presenteu l’esmentada denúncia, no tendrem més remei que concloure que l’única intenció d’aquestes entrades de registre no és altra que crear polèmica, i ens trobam davant un nou acte de demagògia política per part vostra.


Albert Llull Ginard
Regidor de Medi Ambient
Ajuntament de Capdepera