Dissabte dia 3,

 al m
oll


















Aquest dissabte 3 de juliol al Moll de Cala Rajada a partir de les 22h, es celebra la 5ª edició de la Morralla Xop Festival. Una aventura que varem iniciar l'any 2006 des de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada i l'associació Ona Verda amb l'objectiu d'aportar a la causa i d'aconseguir que les institucions estatals i balears escoltassin les reivindicacions per crear la Reserva Marina de Llevant, ara ja és un fet i per molts una garantia de futur per al nostre municipi.

Assolit l'èxit de la creació de la reserva, des de la Confraria de Pescadors i Ona Verda varem pensar que la Morralla Xop Festival havia de continuar, en primer lloc per donar un caràcter diferent i enriquidor a les ja espectaculars Festes del Carme, i sobretot perquè creiem que és una bona oportunitat pels gabellins de conèixer artistes diferents i poc coneguts, com pels grups donar-se a conèixer en un ambient incomparable com és el Moll de Cala Rajada.

Vos esperam tots aquest dissabte, a la V Morralla Xop Festival amb una diversitat musical difícil de trobar en una sola jornada, disfruta-la, alguns dels grups d'aquí, de ca nostra:

Tocaran a partir de les 22h:

Los Primos
White Crows
Tom: cantautor (Tom trovador)
State Of Emergency
Taibis
Mickjägermeisters
Canou