ALIA'T PER UN MÓN SENSE FUM


Comunicat de la Direcció General de Salut Pública i Participació
Conselleria de Salut i Consum






Senyor/ Senyora,
El tabaquisme representa avui en dia un dels problemes més greus de salut pública a escala mundial. És la primera causa evitable de mort a Espanya i la tercera en fumadors passius. Cada any moren més de 55.000 persones a causa del consum de tabac, i moltes d'elles de forma prematura i acompanyades de dolor i sofriment. Aquestes situacions es podrien evitar mitjançant l'abandonament del tabac o evitant l'exposició al fum d'aquest.
Malgrat la conscienciació social existent respecte als beneficis de viure en un món sense fum, el 30% de la població fuma i moltes persones segueixen exposades al fum de tabac, pel que cal seguir desenvolupant iniciatives de sensibilització.
En aquest marc, la Conselleria de Salut i Consum llança la campanya ALIA'T PER UN MÓN SENSE FUM amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar de forma positiva, tant el fumador com el no fumador per promocionar una vida sense fum de tabac. Es pretén aconseguir que el màxim nombre de persones vulguin unir-se a un moviment que està en clar auge "volem viure sense fum de tabac".



Com a part central de la campanya, s'ha dissenyat la web www.unmonsensefum.com / www.unmundosinhumo.com en la qual es recullen els espots, els cartells, els tests i altres continguts de la campanya.
Si voleu unir-vos a nosaltres i gaudir en un món sense fum, podeu participar en la campanya utilitzant tot el material que posam a la vostra disposició a la web http://www.unmonsensefum.com/colabora.php per a la versió en català / http://www.unmundosinhumo.com/colabora.php per a la versió en castellà.
Enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per formar part dels col·laboradors de la campanya.
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres al tel. 971 47 30 38.
Benvinguts al moviment "Alia't per un món sense fum". Perquè cada vegada som més.

Cordialment,

Margalida Buades Feliu
Directora general de Salut Pública i Participació
Palma, 22 de juny de 2010