Donant resposta a una antiga demanda, l'Ajuntament de Capdepera ha adquirit un nou piano per a l'Escola Municipal de Música de Capdepera.
 
D'aquesta manera volem mostrar el nostre compromís amb la música i amb la formació dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Capdepera.
 
La regidora d'educació, Mireia Flaquer ha comentat "Estam molt contents de poder donar solucions a les necessitats dels centres educatius i d'activitats del municipi. Quan vam tenir les primeres reunions amb l'EMM ens van comentar que feina ja vuit anys que es reclamava aquest nou piano pels alumnes, i ens vam comprometre amb ells, i ens posarem a fer feina perquè aquesta petició fos una realitat. Avui l'EMM ja té el piano nou, i continuarem fent feina amb aquest compromís compromís de mantenir i millorar el banc d'instruments del centre".
 
L'Escola Municipal de Música de Capdepera és un espai on, a part d'aprendre el llenguatge musical i/o tocar un instrument, es fomenta la creativitat, la cohesió social, l'estimulació cognitiva, emocional i social.